LG V30

alaTest heeft 29 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG V30. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

vormgeving, prestaties, camera, draagbaarheid, scherm

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de LG V30 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle LG Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 29 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (27)

Expert review door: Wouter Nijsen (androidplanet.nl)

LG V30 preview: fraaie krachtpatser met focus op camera

 

Iets meer dan een halfjaar na de G6 introduceert LG de V30, een nieuw vlaggenschip dat zijn voorgangers op veel fronten verbeterd. Tijd voor een preview.

Onze eerste indrukken met de LG V30 zijn zeer positief. Het toestel heeft een indrukwekkend scherm, vlotte hardware, uitgebreide camera-opties en fijne extra features. Kleine minpuntjes zijn de vingervlekgevoelige behuizing en het feit dat de...

Aug 2017