LG G7 ThinQ / LG G7+

alaTest heeft 55 reviews verzameld en geanalyseerd voor LG G7 ThinQ / LG G7+. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de batterij. Het scherm is ook indrukwekkend.

camera, vormgeving, scherm, prestaties, geluidskwaliteit

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de LG G7 ThinQ / LG G7+ een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle LG Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 55 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 10 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (45)

Expert review door : Chris Broesder (tweakers.net)

LG G7 ThinQ - Vol goede ideeën, uitwerking iets minder

 

De G7 ThinQ is een prima high-end toestel, maar als geheel niet het beste dat je kunt krijgen voor de initiële verkoopprijs van 850 euro. Als de accuduur wat beter was geweest, de Android-ervaring iets vlotter en de camera wat consistenter, was hij...

Hoogwaardige en uitgebreide audiofuncties ; Leuke en handige camerafuncties ; Licht toestel ligt lekker in de hand ; Mooi en helder scherm

Matige accuduur ; Kwetsbare achterkant is vingerveeggevoelig ; Cameraconsistentie moet beter ; Relatief hoge prijs

Jun 2018

Expert review door : Dominick Viëtor (allaboutphones.nl)

LG G7 ThinQ review: Viva la Musica

 

Fraai waterdicht ontwerp; Groothoekcamera; Super muziekkwaliteit

Batterij kan beter; Software is het net niet

Maar als je niet zoveel waarde aan muziek hecht, dan is het maar de vraag of en waarom je bij de LG G7 ThinQ moet zijn. De toegevoegde groothoekcamera kan een goede reden zijn, maar uiteindelijk is de G7 – om maar even in muziektermen te blijven –...

Jan 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

G7 ThinQ is de nieuwe AI smartphone van LG | LetsGoDigital

 

De G7 is de nieuwste LG ThinQ smartphone, geoptimaliseerd voor AI en voorzien van een notch, dubbele camera en Google Assistent. Lees hier alle details aangaande de specs, de vernieuwde functies, de prijs en verkrijgbaarheid van de LG G7 ThinQ.

Mei 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

Benchmark test: LG G7 ThinQ | LetsGoDigital

 

Over exact een week wordt het nieuwe topmodel van LG verwacht. Er zijn inmiddels al veel details bekend over de LG G7 ThinQ specificaties en het design. Vandaag ontdekken we ook de Geekbench benchmark, die meer details onthuld aangaande de prestaties...

Apr 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

LG G7 ThinQ certificering in Korea | LetsGoDigital

 

Het nieuwe vlaggenschip toestel van LG is gecertificeerd in thuisland Zuid-Korea. De LG G7 ThinQ wordt over ruim een week verwacht.

Apr 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

LG Q7 en G7 smartphones gecertificeerd | LetsGoDigital

 

Zowel de mid-range LG Q7 als de high-end LG G7 ThinQ zijn deze week goedgekeurd in Rusland, beide smartphones draaien op Android 8.1.0.

Apr 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

LG maakt G7 ThinQ release datum bekend | LetsGoDigital

 

LG introduceert over enkele weken de G7 ThinQ. Lees meer over de prijs, specs en de release datum van deze premium smartphone.

Apr 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

LG G7 ThinQ smartphone met AI | LetsGoDigital

 

LG introduceert binnenkort de G7 ThinQ. Een smartphone met kunstmatige intelligentie, een notch en wellicht een irisscanner. Lees hier meer alle details omtrent de LG G7 ThinQ.

Apr 2018

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

LG G7 ThinQ review

 

De LG G7 ThinQ is het nieuwste toestel uit de stal van LG. In deze uitgebreide review gaan we in op alle eigenschappen en kijken we of het de moeite waard is.

Met de LG G7 is eigenlijk heel weinig mis. Het toestel heeft een prachtig scherm, er komt kraakhelder (en hard!) geluid uit, de camera's maken prachtige foto's en de software doet vlekkeloos zijn werk dankzij de krachtige hardware. Tot zover geen...

Jun 2018

Expert review door : Thomas Haenen (androidplanet.nl)

LG G7 ThinQ review: kunstmatige intelligentie als kunstgreep

 

De LG G7 ThinQ is een high-end smartphone met een randloos scherm, dubbele camera en krachtige hardware. Dat klinkt bekend, en daarom hoopt het bedrijf zich te onderscheiden met kunstmatige intelligentie. Gimmick of geslaagde toevoeging?

LG doet met de G7 ThinQ vrijwel alles wat je van een vlaggenschip zou verwachten. Krachtige hardware? Check. Voorkantvullend, randloos beeldscherm? Check. Snelle software zonder bloatware? Check. Daardoor weet het bedrijf een sterke basis neer te leggen.