HTC Desire 12

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor HTC Desire 12. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over het scherm. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, prijs, afwerking

scherm, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de HTC Desire 12 een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Zie alle HTC Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (25)

Expert review door : Anton Mous (gsminfo.nl)

HTC Desire 12 review

 

Bij GSMinfo.nl testen we niet alleen de duurste high-end vlaggenschepen. Ook de onderkant van de smartphonemarkt krijgt bij ons de aandacht die het verdient. In deze review staat de HTC Desire 12 centraal. Met zijn prijskaartje van nog geen 200 euro is...

Tijd om de balans op te maken. Als je deze review aandachtig hebt gelezen, weet je dat we niet onverminderd enthousiast zijn over de HTC Desire 12 . Hij heeft zijn goede en slechte kanten. Het beeldscherm is daar een voorbeeld van. Een doorsnee van 5,5...

Jun 2018

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

HTC Desire 12 en Desire 12+ Android smartphones

 

HTC kondigt in de Desire serie twee Android 8.0 Oreo smartphones aan met een 18:9-scherm. De Desire 12 heeft een 5,5-inch scherm, terwijl dat van de Desire 12+ 6 inch meet.

Mar 2018