Google Pixel XL

alaTest heeft 160 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel XL. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar hebben twijfels over de prijs. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, gebruiksvriendelijkheid, scherm, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Google Pixel XL een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 160 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (151)

Expert review door: Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Google Pixel XL Smartphone

 

Bombastisch? High-end specificaties, een - naar verluidt - uitstekende camera en een grote batterij zouden de stevige prijs van de Google-smartphone moeten verantwoorden. De Google Assistent en ruime opslagcapaciteit voor foto's zijn een stap in de...

prima scherm; high-end bouwkwaliteit; LTE Cat. 11; snelle WiFi; uitstekende spraakkwaliteit; zeer goede camera's; lage SAR-waarde

geen Dual-SIM; geen microSD-ondersteuning; PWM; SoC-throttling

De Google Pixel XL beschikt over top-features. Helaas breekt de prijs ook een nieuw record.

Nov 2016