Google Pixel 2 XL / Google Pixel XL2

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor Google Pixel 2 XL / Google Pixel XL2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen de batterij zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, vormgeving, draagbaarheid, batterij

scherm, prijs, connectiviteit, geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Google Pixel 2 XL / Google Pixel XL2 een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (43)

Expert review door: Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Google Pixel XL 2 krijgt nieuw design

 

Specificaties van Pixel 2 en Pixel XL 2 bekend : Er is opnieuw informatie gelekt over de nieuwe smartphone toestellen van Google. De tweede generatie Pixel telefoons zullen naar verluidt bestaan uit twee modellen en krijgen waarschijnlijk de namen...

De Pixel 2 lijkt te worden voorzien van een 4,97-inch Full HD display, een Snapdragon 835 processor met 4GB RAM en 64GB opslaggeheugen. Er is geen 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting aanwezig. Wel zijn er stereo speakers ingebouwd.

Jun 2017

Expert review door: Ilse Jurriën (letsgodigital.org (NL))

Google Pixel XL2 premium smartphone

 

Google Pixel XL2 Android smartphone : Vorig jaar lanceerde Google in september een tweetal smartphones, de Pixel en Pixel XL. Het waren de eerste smartphones van Google zelf. De Nexus line-up die tot die tijd gevoerd werd, werd geïntroduceerd in...

De benchmark toont dat de Pixel 2 op het Android 7.1.1 besturingssysteem zal draaien, tegen de tijd dat deze op de markt komt zal het premium toestel echter worden voorzien van het nieuwe Android O besturingssysteem.

Jun 2017