Cat S61

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Cat S61. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen de camera zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afwerking is ook indrukwekkend.

vormgeving, afwerking, camera

afmetingen, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Cat S61 een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (8)

Expert review door : Pieter Hengst (gsminfo.nl)

Cat S61 review

 

De Cat S61 is een multifunctionele smartphone. Er zijn maar weinig dingen die je met dit toestel niet kan. In deze review bekijken we wat de Cat S61 allemaal te bieden heeft qua hardware, software en kwaliteit. Uiteraard spelen we ook met de FLIR.

De Cat S61 is een bijzondere telefoon. Er zijn een flink aantal interessante, unieke functies op de telefoon te vinden. Dan doelen we natuurlijk op de warmtegevoelige FLIR-camera, de lasermeter en de luchtkwaliteitsmeter. Dit alles zit in een behuizing...

Aug 2018