BlackBerry Key2 / BlackBerry Athena

alaTest heeft 62 reviews verzameld en geanalyseerd voor BlackBerry Key2 / BlackBerry Athena. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over het scherm. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

prestaties, batterij, vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid

scherm, prijs, afmetingen, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de BlackBerry Key2 / BlackBerry Athena een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Zie alle Blackberry Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 62 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (59)

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

BlackBerry KEY2 zakelijke smartphone met dubbele camera | LetsGoDigital

 

De BlackBerry KEY2 is het nieuwe topmodel voor 2018. De smartphone is voorzien van een fysiek toetsenbord, geavanceerde beveiligingsopties en een dubbele camera.

Jun 2018

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

BlackBerry Key2 Android 8.1 Oreo smartphone

 

De Chinese fabrikant TLC lanceert een nieuwe BlackBerry smartphone. De BlackBerry Key2 heeft een fysiek toetsenbord en is de eerste BlackBerry met een dual-rear camera.

Jun 2018

Consumenten review (tweakers.net)

BlackBerry Key2 64GB Zwart review door no113

 

Uiterlijk ; Fysiek toetsenbord ; Snelheid

Toetsen maken iets meer geluid ; Lijkt minder accuraat typen dan KeyOne

BlackBerry Key2 is een verbetering ten opzichte van de KeyOne. Lichter, strakker, mooier, sneller. Betere bouwkwaliteit, verbetering van toetsenbord en accu die soms wel een hele dag langer meegaat. Toch zijn er ook enkele kleine minpuntjes te vermelden.

Aug 2018