Apple iPhone XS

alaTest heeft 117 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple iPhone XS. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Mobiele Telefoons. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prestaties, camera, scherm, afmetingen, vormgeving

geluidskwaliteit, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Mobiele Telefoons krijgt de Apple iPhone XS een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Mobiele Telefoons

Review analyse

(Gebaseerd op 117 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (129)

Expert review door : Daniel Schmidt (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Apple iPhone XS Smartphone

 

Live test. Apple heeft zelfs na zijn jubileum-iPhone zijn "S"-nomenclatuur vastgehouden en consequent de iPhone X opgevolgd met de iPhone XS. Net als bij eerdere "S"-modellen is de iPhone XS meer een technische verfijning van zijn voorganger dan...

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier. De nieuwe iPhone is wederom een geweldige smartphone; dat is al duidelijk. We zijn er even zeker van dat de XS onvoldoende verbeteringen op de markt brengt om huidige iPhone X-gebruikers voldoende...

Sep 2018

Expert review door : Ilse Jurrien (letsgodigital.org (NL))

iPhone Xs de kleinste Apple smartphone in 2018 | LetsGoDigital

 

Apple heeft twee nieuwe OLED smartphones onthuld, de iPhone Xs is de kleinste variant, voorzien van krachtige hardware, een goede dubbele camera en verbeterde Face ID.

Sep 2018