Nvidia SHIELD TV DARCY (W/ REMOTE ONLY)

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor Nvidia SHIELD TV DARCY (W/ REMOTE ONLY). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, afmetingen, draagbaarheid, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Nvidia SHIELD TV DARCY (W/ REMOTE ONLY) een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (26)

Consumenten review (bol.com)

“ alleskunner “ (4K/HDR/HEVC/Atmos)

 

Dit is dé mediaplayer, “der mediaplayers” echt een alles kunner.. gebruik Plex, Kodi speeld alle bekende media bestanden met o.a (4k/HDR/HEVC/TrueHD/DTS-HD/Atmos) af zonder transcoding.Hij kan trouwens nog veel meer!, hier maak ik dan zelf geen gebruik...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Dec 2017