Microsoft Wireless Display Adapter

alaTest heeft 316 reviews verzameld en geanalyseerd voor Microsoft Wireless Display Adapter. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, afmetingen, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Microsoft Wireless Display Adapter een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 316 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 25 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (291)

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Een eenvoudig te bedienen device om je computer of telefoon draadloos weer te geven op een groot scherm.

plug and play

enige vertraging

Aug 2017

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Perfecte miracast dongle om te projecteren. Als je TV geen USB 2.0 heeft moet je extra producten aanschaffen (als je niks hebt liggen). Je apparaat moet miracast ondersteunen.

miracast technologie

te weinig producten in de doos

Jul 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Geeft problemen met het streamen van Netflix. Er zit een vertraging in.

Stroom komt van USB

Werkt niet goed met netflix

Mar 2016

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Ik gebruik de display adapter vanaf m'n Lumia 640 en m'n Dell XPS13. Ideaal om vanaf m'n telefoon bijvoorbeeld een foto of filmpje te laten zien. Verder gebruik ik de tv nu als tweede scherm voor m'n laptop. Voordeel is dat je alles kan weergeven wat...

Werkt eenvoudig

Beetje vertraging, dus niet geschikt voor gamen e.d.

Dec 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Kwaliteit is slecht en kan totaal niet tippen aan vaste kabel. Op de zaak een LG 60 inch Ultra HD 4K televisie geregeld. Deze dongel ook gekocht voor draadloze presentaties met een Surface Pro 3. Videobeeld is haperig met overdracht en documenten...

Aansluiten is makkelijk ; Mobiele telefoon werkt het beter(LG G4)

Slechte kwaliteit met Surface Pro 3 ; Veel hapering. Voor live videostreaming absoluut niet geschikt.

Dec 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Valt tot nu toe tegen

Geen WiFi accesspoint nodig ; Je telefoon als computer gebruiken ; Handig voor computers met WiDi ondersteuning

Check de hardware requirements voor Win 10 computers ; Alleen standaard apps in Continuum ; Duur vergeleken met Chomecast ; vertraging in Continuum ; Onhandige bediening in Continuum zonder toetsenbord en muis

Dec 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Als je voor simpel/eenvoudig, gebruiksvriendelijk kiest is dit de juiste keuze: aansluiten en het werkt.

Blinkt uit in simpelweg aansluiten op je TV en het werkt ; Compact en niet teveel overbodige kabels ; Aangesloten op een Nokia 930, werkt prima ; Aangesloten op een Surface 2, werkt prima

Geen

Jun 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Deze plug and play adapter werkt uitstekend en is voornamelijk geschikt voor presentaties en het afspelen van video's. Gamen of browsen is wat lastiger vanwege de lag.

Erg handig met presentaties, geen kabels of (vrije) poorten nodig ; Configuratie vrije wireless connectie ; Scherm dimt na een tijdje van inactiviteit (stroom besparing) ; Niet te 'kapen' (de verbinding wordt beveiligd nadat de adapter verbonden is)

Vertraging van ongeveer 100 ms ; Werkt niet met sommige company VPN software/policy (die al het verkeer routeren) ; Windows 8(.1) app vereist om instellingen aan te passen

Waarom een Miracast adapter? Als geen Android of IOS gebruiker, zag ik in de loop der maanden allemaal leuke apparaten voorbij komen om content te tonen op externe schermen. Na een keer geëxperimenteerd te hebben met een MHL connector, werkte dit toch...

Apr 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Deze plug and play adapter werkt uitstekend en is voornamelijk geschikt voor presentaties en het afspelen van video's. Gamen of browsen is wat lastiger vanwege de lag.

Erg handig met presentaties, geen kabels of (vrije) poorten nodig. ; Configuratie vrije wireless connectie ; Scherm dimt na een tijdje van inactiviteit (stroom besparing) ; Niet te 'kapen' (de verbinding wordt beveiligd nadat de adapter verbonden is)

Vertraging van ongeveer 100 ms. ; Werkt niet met sommige company VPN software/policy (die al het verkeer routeren) ; Windows 8(.1) app vereist om instellingen aan te passen

Apr 2015

Consumenten review (tweakers.net)

Microsoft Wireless Display Adapter

 

Goedkoop, eenvoudig, doet zijn ding goed.

Compact ; Eenvoudig in gebruik ; Prijs

Prijs in vergelijking tot veelzijdigheid

Mar 2015