Logitech Wireless DJ

alaTest heeft 125 reviews verzameld en geanalyseerd voor Logitech Wireless DJ. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de betrouwbaarheid. De controls is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, vormgeving, afmetingen, controls

betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Logitech Wireless DJ een alaScore™ van 85/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 125 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (124)

Expert review door : Caspar van Rhijn (zdnet.be)

Logitech Wireless DJ Music System

 

Wie overal in huis wil genieten van digitale muziek, heeft aan het Wireless DJ Music System een goede en vooral gemakkelijke oplossing. Althans, dat claimt Logitech.

Het fraaiste onderdeel van het Logitech Wireless DJ Music System is ongetwijfeld de superslanke en vederlichte afstandsbediening in zwart en geborsteld aluminium. Alle knoppen, in totaal tien, zijn gecentraliseerd rond een scrollwiel waarmee u...

Jan 2007

Product Specifications

Al uw pc-muziek. Op uw stereo. Met volledige controle. Met het Logitech Wireless DJ Music System kunt u uw pc-muziek gemakkelijk op uw stereo afspelen. Geniet in uw woonkamer van al uw muziek: MP3's, WMA's, iTunes, internetradiostations ? zelfs podcasts en betaalde muziek. Gebruik de afstandsbediening met groot bereik om door uw hele muziekverzameling te navigeren en te zien wat er afgespeeld wordt? allemaal vanuit uw luie stoel. Het Wireless DJ Music System combineert plug-and-play eenvoud met de helderheid van digitale audio, vereist geen netwerk, en werkt overal in huis. Stream muziek van uw pc naar uw stereo. Nu gemakkelijker dan ooit! Met het Logitech Wireless DJ Music System kunt u: dynamische afspeellijsten met verzoekjes maken; internetradio en podcasts oproepen; overal naar pc-muziek luisteren; de functies Afspelen, Shuffle, Volume en Dempen op afstand bedienen; Menu beschikbaar in het Engels, Frans en Duits.

Afstandsbediening

Ondersteunde apparaten:Audiosysteem / Personal computer
Technologie:Radio
Type:Afstandsbediening

Beeldscherm

Beeldscherm:LCD
Beeldscherm, aantal kleuren:Monochroom

Display (projector)

Type:LCD-scherm

Diversen

Kleur:Zwart / Zilver

Kop

Aantal in pakket:1
Assortiment producten:Logitech Wireless
Fabrikant:Logitech
Lokalisatie:Duits / Engels / Frans
Model:DJ Music System

Minimale systeemeisen

Mac-compatibiliteit:Nee
Minimaal benodigde schijfruimte:300
Minimale processor:Intel/AMD CPU (1GHz+)
Minimale RAM:512
Minimale systeemeisen:USB 1.1/2.0

Overige specificaties

Compatibele besturingssystemen:Windows XP Home/Professional (SP1+)

Prestatie

Frequentieband:2.4

Service & Support

Type:2 jaar garantie