Razer Blade 2014 (RZ09-0116)

alaTest heeft 129 reviews verzameld en geanalyseerd voor Razer Blade 2014 (RZ09-0116). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Laptop Computers. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de connectiviteit. De batterij is ook indrukwekkend.

prestaties, draagbaarheid, vormgeving, scherm, batterij

prijs, connectiviteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Laptop Computers krijgt de Razer Blade 2014 (RZ09-0116) een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 129 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (129)

Expert review door : J. Simon Leitner (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Razer Blade 2017 (GTX 1060, 7700HQ, Full-HD) Laptop

 

Ik ben wat ik ben. De Razer Blade combineert uitstekende prestaties met prima mobiliteit en een gezonde dosis design. Het resultaat is een aantrekkelijke notebook die minder dan 2 kg weegt en dunner is dan 20 mm. De prijs valt echter moeilijk te slikken.

stevige aluminium behuizing en bouwkwaliteit ; dun met elegant uiterlijk ; Chroma-toetsenbord met talrijke opties ; prima Wi-Fi-prestaties ; ontspiegeld IPS-scherm ; Thunderbolt 3 + HDMI 2.0 ; erg goede batterijduur

gevoelig voor vingerafdrukken ; erg luid onder belasting ; geen SD-kaartlezer

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.Er bestaan snellere en goedkopere gaming-laptops, maar geen van de concurrenten ziet er zo sexy uit als de Razer Blade.

Apr 2017

Expert review door : Sascha Mölck (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Razer Blade (2016) FHD Notebook

 

Succesvol. Razer's dunne 14-inch is uitgerust met krachtige hardware die alle moderne games op Full HD resolutie kan spelen. Daarnaast zijn we tevreden over het uithoudingsvermogen, de goede invoerapparaten en Thunderbolt 3 poort.

Stevige aluminium behuizing; Dun en mooi; Mat IPS beeldscherm; Full HD resolutie; Snelle SSD; HDMI 2.0; Thunderbolt 3; Zeer goede looptijden; Geen PWM

Ventilator draait altijd; Toetsenbord kan beter; Geen Ethernet

De Full HD Blade is een overtuigend pakket.

Dec 2016