Asus ZenBook Flip S UX370

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus ZenBook Flip S UX370. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Laptop Computers. Gebruikers waarderen het keyboard zeer maar velen zijn minder positief over het gebruiksgemak. De afwerking is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, vormgeving, prestaties, keyboard, afwerking

scherm, prijs, beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Laptop Computers krijgt de Asus ZenBook Flip S UX370 een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Zie alle ASUS Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (14)

Expert review door : Sebastian Bade (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Asus ZenBook Flip S UX370UA (i5, 256 GB, FHD) Convertible

 

I'm blue Da ba dee da ba di! Niet alleen de opvallende kleuren zijn interessant aan de nieuwe ZenBook Flip S. Asus heeft het 13 inch apparaat uitgerust met een Intel Core i5-7200U voor voldoende rekenkracht. Lees hier hoe goed de hardware op elkaar is...

Stijlvol ontwerp ; Laag gewicht ; Contrastrijk beeldscherm ; Stil ; Grote toetsen met verlichting ; Snelle Wi-Fi verbinding ; Vingerafdrukscanner ; Asus Sleeve en Active Pen meegeleverd

Basis kan stabieler ; CPU kan niet lang maximaal presteren ; Geen geheugenkaart slot ; Weerspiegelend beeldscherm

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier. De degelijke Asus ZenBook Flip S UX370UA is dankzij het lage gewicht geschikt als mobiel apparaat. Fanatieke schrijvers zullen tevreden zijn met het goede toetsenbord.

Okt 2017