Apple MacBook Air (13-inch, 2017)

alaTest heeft 725 reviews verzameld en geanalyseerd voor Apple MacBook Air (13-inch, 2017). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Laptop Computers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het geluid. De batterij is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, prestaties, vormgeving, batterij

geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Laptop Computers krijgt de Apple MacBook Air (13-inch, 2017) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Zie alle Apple Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 725 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 336 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (389)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geen handvat en geen mogelijkheden voor accessoires”

 

Beschermt de MacBook en daar houdt het ook mee op.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heerlijk snel en handige laptop”

 

Ik zocht deze

Mooi ; Handig ; Precies goed voor mij

Duur

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“het werkt. punt.”

 

Omdat het apple is en het gewoon doet. punt.

apple.. ; apple.. ; apple. ; apple.. ; apple..

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top”

 

Nog niet veel gebruikt

Lekker klein ; Ziet er mooie uit ; Blij mee

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie, snelle laptop”

 

Mooi laptop voor dagelijks gebruik. Supersnel. Mijn eerste Mac, had ik veel eerder moeten doen.

Snel ; Goede accu ; Makkelijk in gebruik

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima laptop”

 

Hele fijne laptop. Lang over getwijfeld maar erg blij dat we deze gekozen hebben.

Mooi helder scherm ; Start snel op ; Compact

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Absoluut bevredigende aankoop”

 

Een verademing in vergelijking met de zo traag geworden oude laptop

Mogelijkheden talrijk ; Snelheid perfect ; Gebruiksgemak goed ; Zeer handzaam ; Fraai design

Enigszins wennen na Windows

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed voor studie, goed voor Netflix”

 

Goed voor studie, goed voor Netflix

Snel ; Easy gebruiksgemak ; Apple hè

Externe hardeschijf wel nodig op ten duur voor 128 SSD

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastisch”

 

Compacte laptop met zeer mooi scherm, open doen en direct alles kunnen doen dus niet eerst een langzame opstart. Ben wel een Apple fan:-)

Apple ; Snel ; Hoeft niet op te starten, altijd direct mee aan de slag

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldig!”

 

Ik ben erg tevreden met dit product! Ik zou een andere laptop weer wollen

Ligt in gewicht, makkelijk mee te nemen. ; Batterij gaat lang mee! ; Ideaal voor studenten ; Mooi design ; Werkt ongelofelijk snel.

Geen HDMI aansluiting

Mar 2018