SteelSeries Arctis 7 Wireless

SteelSeries Arctis 7 Wireless
alaScore 95

44 reviews

Feb 2018

alaTest heeft 44 reviews verzameld en geanalyseerd voor SteelSeries Arctis 7 Wireless. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Gebruikers waarderen het geluid zeer.

vormgeving, geluidskwaliteit, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de SteelSeries Arctis 7 Wireless een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 44 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 41 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Consumenten review door: bjorn naessens (coolblue.nl)

“Perfect voor PS4 en PC gaming.”

 

Perfect voor PS4 en PC gaming.

aparte regeling van voice/game ratio ; zit goed op het hoofd en de oren ; lange batterijduur

Feb 2018

Consumenten review door: Joey Meijer (coolblue.nl)

“Top product”

 

Toppie

Zeer mooi geluid ; Batterij gaat lang mee ; Hij zit heerlijk

Hts:x is overbodig. Stereo geluid is beter

Feb 2018

Consumenten review door: Matthias DF (coolblue.nl)

“Perfect”

 

Nog geen minpunten gevonden, goeie aankoop als je het bedrag wilt uitgeven.

Comfort ; Kwaliteit ; Batterijduur

Feb 2018

Consumenten review door: kay hemme (coolblue.nl)

“Een geweldig product.”

 

Omdat hij draadloos is kan ik zoveel bewegen als ik wil en Hoef ik geen rekening te houden met een draad

Draadloos ; Compact ; Makkelijk te gebruiken ; Goede microfoon

Geluids knop

Feb 2018

Consumenten review door: S.D. (coolblue.nl)

“Als je voor het design gaat oké.”

 

Het design is prachtig. Ik wou dat er meer headsets waren die er zo clean uit zagen, maar het geluid is echt ondermaats bij deze headset. Muziek kan alleen goed afgespeeld worden als je flink met de equalizer aan de slag gaat. Bij de Dolby setting...

Designe ; stevig gebouwd ; Comfortabel

Geluidskwaliteit zeer slecht ; Dolby niet exact

Jan 2018

Consumenten review door: Jeroen (coolblue.nl)

“Aanrader!”

 

Eigenlijk geen minpunten kunnen ontdekken. Mooi geluid, hoog draagcomfort. Mocht je nog twijfelen over welke headset je wilt kopen, dan kan ik deze zeker aanraden.

Jan 2018

Consumenten review door: Jeroen (coolblue.nl)

“Aanrader!”

 

Eigenlijk geen minpunten kunnen ontdekken. Mooi geluid, hoog draagcomfort. Mocht je nog twijfelen over welke headset je wilt kopen, dan kan ik deze zeker aanraden.

Jan 2018

Consumenten review door: Thijs Claessens (coolblue.nl)

“Goede game headset”

 

Goede headset, stevig, goed geluid, lange autonomie, geintegreerde microfoon (uitschakelbaar) en eenvoudig te combineren met een externe speakerset.

Draadloos ver bereik ; Goede aansluiting hoofd ; Lange autonomie

Gewicht

Jan 2018

Consumenten review door: Thijs Claessens (coolblue.nl)

“Goede game headset”

 

Goede headset, stevig, goed geluid, lange autonomie, geintegreerde microfoon (uitschakelbaar) en eenvoudig te combineren met een externe speakerset.

Draadloos ver bereik ; Goede aansluiting hoofd ; Lange autonomie

Gewicht

Jan 2018

Consumenten review door: Dennis van Vliet (coolblue.nl)

“Excellent!”

 

De Steelseries Arctis 7 heb ik nu een korte periode maar ben er zeer tevreden over. Allereerst omdat het 7.1 icm DTS prima werkt in ondere games als PUBG. De headset zit fijn en je bent afgesloten van de buitenwereld. Het enige minpunt vind ik de...

Batterijduur ; Draagcomfort

Jan 2018