Kingston HyperX Cloud Flight

alaTest heeft 6 reviews verzameld en geanalyseerd voor Kingston HyperX Cloud Flight. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Gebruikers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de prijs. De geluidskwaliteit is ook indrukwekkend.

betrouwbaarheid, afmetingen, geluidskwaliteit

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Kingston HyperX Cloud Flight een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 6 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (60% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (40% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Features

betrouwbaarheid
  Toon positieve (100%)Nog geen(Toon alle)
afmetingen
  Toon positieve (100%)Nog geen(Toon alle)
geluidskwaliteit
  Toon positieve (100%)Nog geen(Toon alle)

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (5)

Consumenten review (tweakers.net)

Kingston HyperX Cloud Flight review door Foritain

 

Uitstekende pasform en flexibiliteit, van S tot XXL comfortabel (en licht) ; Uitstekend geluid, zowel voor muziek als gaming een fijne balans ; Accuduur significant langer dan G933 / Void Pro / Arctis 7 / Thresher ; Uitstekende microfoon voor een...

Voelt en oogt wel heel erg basic voor een 159 euro ding ; Geen software tuning mogelijk en communiceert louter via piepjes, minder chic dan de modellen die tegen je praten. ; USB kabel kort, vooral voor gebruik front panel.

Hij oogt en voelt basic en er zit geen software bij om geluid te tunen waardoor je snel denkt '159 euro?', echter is het een licht, super comfortabel ding op je hoofd, het geluid is uitstekend, en de accuduur is beter dan alle andere wireless opties:...

Aug 2018