Jabra Elite Sport

Jabra Elite Sport
alaScore 97

110 reviews

Feb 2018

  • Negatief

alaTest heeft 110 reviews verzameld en geanalyseerd voor Jabra Elite Sport. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het geluid zeer.

geluidskwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Jabra Elite Sport een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 110 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 42 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (70)

Consumenten review door: Jaco Hoffman (coolblue.nl)

“Onmisbare oortjes”

 

Ik geef hier echt een goud eerlijke mening,en dat is dat ik het onbegrijpelijk vindt dat er werkelijk zo'n fantastisch geluid uit komt.

Geluid ; plug en play ; Draag comfort ; Kan niet meer zonder ; Een absolute aanrader

Een beetje prijzig ; Even aan wennen ; vrouw niet blij

Jan 2018

Consumenten review door: Jaco Hoffman (coolblue.nl)

“Onmisbare oortjes”

 

Ik geef hier echt een goud eerlijke mening,en dat is dat ik het onbegrijpelijk vindt dat er werkelijk zo'n fantastisch geluid uit komt.

Geluid ; plug en play ; Draag comfort ; Kan niet meer zonder ; Een absolute aanrader

Een beetje prijzig ; Even aan wennen ; vrouw niet blij

Jan 2018

Consumenten review door: Bart Vullings (coolblue.nl)

“Muziek tijdens een training met goede tracking en updates”

 

Het zijn prettige oordopjes die je makkelijk meeneemt omdat ze zo klein zijn. De hartslag meter werkt goed en geeft goed inzicht. Je kan met de app ook aanwijzingen krijgen om in een bepaalde hartslagzone te trainen. Ze kunnen uitvallen, zeker als ik...

Hartslag ; Jabra app werkt fijn ; Handig mee nemen

Kan uitvallen, zeker bij langer gebruik ; Weinig bass (daar is hij ook te klein voor) ; Geen andere sporten in te voeren in app voor een totaaloverzicht

Jan 2018

Consumenten review door: Roel Vermeyen (coolblue.nl)

“Helemaal wat ik ervan verwacht had”

 

Helemaal wat ik ervan verwacht had, jammer dat de geluidskwaliteit niet net dat iets beter is.

Zitten stevig ; Bluetooth werkt vlot

Geluids kwaliteit ; prijs

Jan 2018

Consumenten review door: Mirjam Sieben (coolblue.nl)

“Fijne oordopjes zonder kabel”

 

Ik zou de oordopjes zeker aanraden. Enige minpuntje vind ik dat de oorclips net wat te los om de oordopjes zitten, die gaan soms los.

Makkelijk te connecten met je telefoon ; Geen kabeltje, whoehoe! ; Goed geluid

De oorclips gaan makkelijk los van de oordopjes

Jan 2018

Consumenten review door: Bert (coolblue.nl)

“Absolute aanrader!”

 

Genieten van je muziek door een heldere geluidsweergave en vrijheid van bewegen doordat je tijdens het sporten niet wordt gehinderd door snoertjes die irriteren op je huid of gewoon in de weg zitten.

Geweldig geluid ; Geheel draadloos ; Blijft prima zitten tijdens het sporten ; Kleine mee te nemen oplaadcase

Jan 2018

Consumenten review door: I De Jong (coolblue.nl)

“Een ideaal trainingsmaatje!”

 

Het was kerstochtend 2017, ik weet het nog zo goed mijn bluetooth oordopjes waren leeg .... Ik heb hiervoor een setje JAM bluetooth oordopjes gehad, maar deze hadden een slecht uithoudingsvermogen. Steeds als ik wou hardlopen moest ik een uur wachten...

Volledig draadloos (groot bereik) ; Bijgeleverde opbergdoos laat ook op ; Vallen niet uit bij hardlopen ; Rechter oordopjes kan los worden gebruikt ; Verschillende dopjes meegeleverd (compleet te custimizen)

Linkeroortje werkt niet zonder rechteroortje ; Geluid is voor bluetooth begrippen goed, niet uitstekend ; Ze sluiten zeer goed af, vals meezingen gegarandeerd ; Koppelen aan telefoon is even puzzelen

Jan 2018

Consumenten review door: Patrick (coolblue.nl)

“Mooi, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig!”

 

Ik schrijf niet snel een review, maar vind het in dit geval niet meer dan terecht om het wel te doen. Sinds vorige week de Jabra Elite Sport in huis. De pasvorm is echt super. Inmiddels 2 keer mee hardgelopen en ze zitten perfect. Geen moment het...

Zitten perfect ; Goede hartslagmeter ; Mooi geluid ; Handige opberg/ laadunit

Jan 2018

Consumenten review door: Dekker (coolblue.nl)

“Mooi product voor tijdens het sporten”

 

Gekocht voor het hardlopen. Ze blijven super goed zitten. De hartslagmeter werkt goed.

Blijft altijd zitten in je oren. ; Mooi zuiver geluid. ; Mooie case met duidelijke indicatie ; Werkt goed met sport app.

Bas is aan de zwakke kant. ; Even stoeien voordat deze goed en lekker zitten in je oren. ; Bediening lastig onthouden. Veel opties op beide oren.

Jan 2018

Consumenten review door: Casper (coolblue.nl)

“Prima (geluids)kwaliteit, goed comfort!”

 

Heel compleet en fijn setje: drie maten oorstukjes aanwezig en ook drie maten oorschelp-klemmen. Ze passen echt bij iedere persoon boven de 12 jaar (te kleine oren zal het forse ontwerp niet goed passen). Het opbergdoosje is tegelijkertijd ook een...

Geluidskwaliteit ; Blijft perfect zitten ; Met powerpack opbergdoosje ; Maakt makkelijk en snel connectie ; Als ie zit, zit ie lekker

Even wennen aan plaatsen ; Vrij groot

Jan 2018