Corsair VOID PRO RGB Wireless

alaTest heeft 75 reviews verzameld en geanalyseerd voor Corsair VOID PRO RGB Wireless. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Corsair VOID PRO RGB Wireless een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 75 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 45 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (35)

Expert review door : Paul Hulsebosch (tweakers.net)

Vijf gameheadsets van 100 euro - Gelijke prijs, grote verschillen

 

De Void Pro is een lekker strak vormgegeven headset die oorschelpen met een fijne pasvorm heeft. Ook de knoppen zijn goed geplaatst en laten zich prettig bedienen, waarbij het handig is dat de drie knoppen verschillende functies hebben. Helaas is de...

Stevig ; Goede pasvorm ; Multifunctionele knoppen

Zakt gemakkelijk af ; Geluid

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed kwalitatieve headset”

 

Zit goed en prima geluid!

Geluid kwaliteit ; Kwaliteit/prijs ; Lange accu

Microfoon zit wel dicht bij je mond

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Erg tevreden.”

 

Voor de prijs is deze headset een prima product. Onder Windows doet hij het en met de cuesoftware van corsair kun je nog iets meer regelen qua geluid (dolby 7.1) en eventuele rgb-effecten. Hij is wel groot...past mij uitstekend. Goed over de oren ook...

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top”

 

Bevalt goed hij zit niet te strak, eerder wat aan de losse kant maar zolang je er alleen mee gamet functioneert het prima! En de accu gaat zeer lang en ook wanneer hij leeg is kun je hem tijdens het opladen gewoon gebruiken zonder enige hinder.

comfortabel ; goede kwaliteit geluid ; Accu gaat lang mee

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede comfortabele gaming headset met veel bewegingsruimte.”

 

De headset geeft veel bewegingsruimte omdat hij draadloos is, de batterrij gaat lang mee, en hij zit comfortabel op het hoofd.

Mooi design ; Goede geluidskwaliteit ; Veel bewegingsruimte omdat hij draadloos is

Zit te los op het hoofd als je een klein hoofd hebt ; Geluidskwaliteit van de microfoon kan beter

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldige headset”

 

Ik heb al meerdere headsets gesloopt omdat de kabels in de knoop raakten maar dat kan gelukkig met deze headset niet. Het bereik is uitstekend en je kunt gemakkelijk door je kamer heen lopen met deze headset op.

Mobiliteit ; Gemakkelijk opladen ; Design is mooi ; Software makkelijk installeren ; Prijs kwaliteitsverhouding is uitmuntend

Geluid kan iets beter

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“aanrader”

 

De eninge commentaar dat ik heb is dat de microfoon niet afneembaar is.

zeer confortabel ; een zeer goede prijs kwaliteit

microfoon niet afneembaar

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima geluid, comfort, gebruiksvriendelijkheid en plezier.”

 

Bij deze headset krijg je waar voor je geld namelijk goede kwaliteit, comfort, bouwvorm, microfoon.... De headset voelt goed en niet te zwaar aan op het hoofd, de oorkappen die men kan verdraaien zijn een handige extra wanneer men even de headset wil...

Geluid ; comfort ; microfoon ; software ; gemakkelijke installatie

lengte kabel ; vingerprinten zijn te zien op de oorkappen ; De microfoon mute knop voelt goedkoop aan

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top merk/product”

 

Kortom, heel tevreden van mijn aankoop. De enige minpunten zijn ook deels gewenningspunten, en wegen mijns inzien niet op tegen de prijs/kwaliteit van dit topmerk en product.

Mooie afwerking ; Leuk integreerbaar door het RGB logo ; Comfortabel rond de oren, drukzacht ; Supergeluid, makkelijk te bedienen met de keuzeknoppen ; de bediening is makkelijk bereikbaar op de oorschelp

Behoorlijk groot, zelfs op de kleinste stand ; Volumeknop kan tegen schouder botsen bij het omkijken

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prijs/kwaliteit een zeer goede keus voor draadloos gaming he”

 

Afkomend van een bedraadde rader headset is dit een ontzettende vooruitgang. Je merkt amper dat je hem op hebt en je vergeet steeds dat je draadloos bent, zoveel vrijheid ineens. De microfoon omhoog klappen mute ook direct wat zeer handig is.

Zit erg lekker ; Stevig design met het aluminium ; Je vergeet soms dat je van je PC kan weglopen zonder dat je gewurgd word door je kabel

Vergeet de microfoon soms op het toilet te muten

Feb 2018