Beats by Dr. Dre Studio3 Wireless

alaTest heeft 43 reviews verzameld en geanalyseerd voor Beats by Dr. Dre Studio3 Wireless. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het geluid zeer maar hebben twijfels over de prijs. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, geluidskwaliteit, vormgeving, afwerking

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Beats by Dr. Dre Studio3 Wireless een alaScore™ van 98/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 43 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 14 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (27)

Consumenten review door: Daan Peters (coolblue.nl)

“Prima aankoop en zeker een aanrader”

 

Het geluid is super! Hij ziet er heel mooi uit en zit ook comfortabel!

Noise cancelling ; Wireless ; Design ; Kleuren ; Bass

Moeilijk zichtbare knopjes

Jan 2018

Consumenten review door: Joost Van Baarle (coolblue.nl)

“Heel goed”

 

Erg goed product mooi geluid zit goed werkt goed

Bleutooth werkt heel goed ; Erg goede kwaliteit geluid ; Zit lekker op het hoofd

Moet aan als je via de aux kabel gaat

Dec 2017

Consumenten review door: Michael de Koning (coolblue.nl)

“Zit goed werk prima”

 

Werk goed

Werk goed ook als je geen ios gebruikt ; Geluid is goed ; Geen draad in de.knoop

Geen usb c ; Prijs apple

Dec 2017

Consumenten review door: Daan (coolblue.nl)

“Mooie koptelefoon met goed geluid”

 

Zeer goed geluid en mooi design

geluid ; makkelijk te koppelen ; batterij ; design

Dec 2017

Consumenten review door: Jeroen Bakker (coolblue.nl)

“Top koptelefoon voor de ware muziekliefhebber”

 

Top geluid uit deze 'over ear' van Beats. Noise cancelling werkt onwijs goed, omgevingsgeluiden hoor je bijna niet. Met een druk op de B op je oor, zet je je muziek op pauze. Kabeltje om te bellen heb ik nog niet gebruikt, maar daar heb ik 'm ook niet...

Geluid ; Noise cancelling ; Vormgeving

Dec 2017

Consumenten review door: janita sassen (coolblue.nl)

“het is het waard”

 

Het is een goede koop! De geluidsverhoudingen zijn mooi. En ze zitten lekker. Er is een minpunt. Bij de aankoop krijg je een snoer waarmee je de koptelefoon bedraad kunt gebruiken. Het werkt echter alleen als de koptelefoon is opgeladen. Bij de meeste...

goed muziek afstelling. ; zit goed om je oren.

Dec 2017

Consumenten review door: Michelle Hendriks (coolblue.nl)

“Fantastisch”

 

Super! De kwaliteit die ze beloven

Goed geluid ; Prima kwaliteit ; Batterij gaat lang mee

Wanneer je de koptelefoon in je nek hangt en terug opzet verschuift de maat waarop je hem draagt

Dec 2017

Consumenten review door: Tony Dinneweth (coolblue.nl)

“Topper!”

 

4jaar gebruik gemaakt van de eerste Beats Studio. Nu heel tevreden met het nieuwe model!

Wireless ; Bediening ; Kwaliteit ; Design

Dec 2017

Consumenten review door: mats blaauwwiekel (coolblue.nl)

“Topding”

 

Bevalt echt heel goed.

Dec 2017

Consumenten review door: Noud De Jongh (coolblue.nl)

“Beats by dre studio 3 een echte aanrader”

 

Het product bevalt mij zeer goed. Het is in deze markt erg lastig om een koptelefoon van topkwaliteit te vinden, die ook nog een mooi design heeft.

De noise cancelling werkt zeer goede ; Prachtig design ; Erg mooi geluid ; Ver draadloos bereik

Dec 2017
1
2