Beats by Dr. Dre Solo3 Wireless

alaTest heeft 1949 reviews verzameld en geanalyseerd voor Beats by Dr. Dre Solo3 Wireless. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. Het geluid is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Beats by Dr. Dre Solo3 Wireless een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 1949 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 1108 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (842)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top”

 

Prima geluid

Mooi design ; Prima geluid

Geen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super”

 

Heb al een headset van beats gehad en daar zes jaar mee gedaan. Hij is nog steeds niet kapot maar het was tijd voor een nieuwe.

Mooi design ; Mooie kleur ; Prijs waardig

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“De beste koop”

 

Hij is heel fijn, makkelijk op te bergen en draadloos.

Hij is inklapbaar wat erg fijn is en je ruimt ‘m daarop sneller op in het bijgeleverde tasje. ; Hij laadt heel snel op ; Hij is draadloos

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Ik ben hier enorm tevreden mee. Voor mij was het van belang dat het draadloos was, in verband met sporten. Ik kan heerlijk rond bewegen, geluid is zuiver en alles aan de koptelefoon bevalt mij

Zuiver geluid ; Makkelijk mee te nemen ; Erg mooie design

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeker een aanrader”

 

Heel handig al je op reis gaat

Draagcomfort ; Geluid

Pijn aan de oren na lang dragen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gewoon een geweldig product”

 

Mooi vormgegeven. Lekker geluid. Coole uitstraling. Alles voor een glimlach

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Als je twijfelt, kies beats!”

 

Naast dat die uber blits is en stiekem iedereen hem wilt hebben. Heb je ook nog eens geen last van al die vrolijke ochtend/middag en avondmensen. Je waant je in een oase met je favoriete muziek en denkt toch echt stiekem eventjes aan de vakantie die er...

Lange batterijduur ; Geen last van omgevingsgeluiden ; Goede kwalitatieve bass ; Luxe uitstraling

In het begin knelt die wat op de oren

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super!!”

 

Ik draag bij het sporten, ben heel erg blij mee. Muziek heel goed geluid. En lere kussentjes zitten goed op mijn oren, doet geen pijn vergelijken met andere headphone.

Super geluid ; Zit comfortabel

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Superaankoop,echte aanrader.”

 

Hele goeie koptelefoon, super qua geluid. Na lang gebruik voel je het wel,maar dat zijn details.

Super kwaliteit ; Handig om overal mee te nemen

Na een tijdje voel je hem wel aan je oren

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer tevreden.”

 

Mooi design en prachtig geluid, zonder hinderlijk snoer.

Geluid ; Connectie met iPhone

Apr 2018