Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless

alaTest heeft 491 reviews verzameld en geanalyseerd voor Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. Het geluid is ook indrukwekkend.

geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 491 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 146 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (345)

Expert review door : Paul Hulsebosch (tweakers.net)

Bluetooth-oordoppen - De verschillen zijn groot

 

De Beats Powerbeats³ Wireless zitten als een huis door de beugel die over je oor valt. De Powerbeats³ is daarmee de headset die het meest geschikt is om mee te sporten, hoewel we wel wat twijfel hebben bij de waterdichtheid van de set. We hebben het...

Zit zeer stevig ; Goede accuduur ; Goed bereik

Te veel bas ; Corrosiegevoelig

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Vrij dure maar ongeëvenaarde wireless ear buds”

 

Ik heb vele draadloze 'oortjes' geprobeerd, maar alleen deze passen en klinken geweldig. Ook is de batterij duur langer dan vergelijkbare buds. Je moet er aardig voor in de buidel tasten maar dan heb je ook iets goeds.

Lange batterij duur

Vrij prijzig

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed product”

 

Prima in gebruik, mooi geluid

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top product”

 

Dit product een week gelden gekocht, bevalt me uitstekend! Heerlijk om mee te sporten vooral om lekker te hardlopen. Ik had een 2e kans gekocht en hij was net als nieuw! Zeker aan te raden!

Goed geluid ; Ideaal voor he sporten, vooral hardlopen ; Snel opgeladen ; Comfortabel

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader voor sporten”

 

Het product bevalt mij goed. Dit komt voornamelijk om dat ik ze tijden het sporten gebruikt en het dan heel vervelend is als oortjes niet blijven zitten of uit je oren vallen. Hier totaal geen last van en zitten super.

Vallen niet uit oor ; Voelt ze bijna niet zitten ; Lange accuduur

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“wauw”

 

voldoet aan alle verwachtingen , is zeer makkelijk in gebruik, ook op de fiets

super geluid ; comfortabel ; geen overlast voor derden in omgeving

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed voor een sporter die graag naar rap en hip hop luisterd”

 

Goed voor oude rap en zware bass

Sweat proof ; Draagcomfort ; Bass

Duur

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ben er ondanks alles tevreden mee.”

 

- Geluidskwaliteit is sterk afhankelijk van voor jou de juiste maat van de oorkussentjes! - Heb geen probleem met gebruik in combinatie met bril (licht montuur).

Beslist goede geluidskwaliteit ; Accuduur

Lengte micro usb oplaadkabel mag wel wat langer ; Jammer dat bij Beats/Apple geen extra oorkussentjes zijn te bestellen . ; Door de uitstekende 'oordophouders' minder geschikt om in bed te gebruiken, wil je tenminste lekker op je zij liggen.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topaankoop!”

 

Na enkele keren gebruikt te hebben,ben ik overtuigd van mijn aankoop.prijs/kwaliteit is dit product aan te raden!

Kwalitatief!

Prijzig maar kwaliteit kost nu eenmaal geld

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Perfecte kwaliteit in combinatie met ideale comfort.”

 

Beste audio product op de markt. Zit comfortabel en geeft krachtig sterk geluid. Prima kwaliteit.

Perfecte kwaliteit ; Draadloos ; Comfort

Mar 2018