WMF COUP Aromaone

WMF COUP Aromaone
alaScore 89

15 reviews

Dec 2017

  • Negatief

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor WMF COUP Aromaone. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer.

vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de WMF COUP Aromaone een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Gebruikers reviews  

12 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 12 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Consumenten review door: KeesvdMeer (bol.com)

Een geweldig koffieapparaat.

 

Hiermee kan 1 kopje koffie zetten tot 4 kopjes koffie. Welk apparaat kan dat nog meer? Ik heb het niet gevonden. Dus een super koffieapparaat.

Goede kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review door: Adsyl (bol.com)

Filter definitief kapot?

 

Ik vind het ontwerp erg mooi. De functie voor 1 tot 4 koppen koffie erg goed. Maar het probleem is het filter. Het is geen probleem elke keer het filter uit de houder te tillen. Als je dat weet is het een fijn apparaat. MAAR, nu na 15maanden, is het...

Past perfect

Hoge prijs ; Kwetsbaar ; Lastig in gebruik

Nov 2017

Consumenten review door: poppy63 (bol.com)

goedkoper en makkelijk

 

Het is zo makkelijk voor 1 persoons huishoudens! Je gooit nooit meer koffie weg. Vergelijkbaar met senseo, maar goedkoper door de filterkoffie. Ik ben blij.

Goede kwaliteit

ik mis wel het warmhoudplaatje

Nov 2017

Consumenten review door: AriDee (bol.com)

Aanrader

 

Voor een. eenpersoons hushouden groot genoeg. Mooi model op het aanrecht

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Okt 2017

Consumenten review door: ELSSAG (bol.com)

Zeer goed

 

Goede prijs/kwaliteit, dat is wat ik er goed aan vind.

Goede prijs/kwaliteit

Okt 2017

Consumenten review door: MBSOnlineBV (bol.com)

Lekkere Koffie!

 

Het door ons aangeschafte koffiezetapparaat heeft een fraai design, is compact en heeft een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Fraai design

Jun 2017

Consumenten review door: Froukje213 (bol.com)

Schaf dit apparaat aan!!!!

 

Heerlijke koffie.Mooie vormgeving.Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Jun 2017

Consumenten review door: Barrista (bol.com)

Ideaal

 

Handig, compact apparaat. Ideaal voor 1 of 2 kopjes koffie. Goed warm. Ziet er mooi uit.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

geen warmhoudplaatje

Jun 2017

Consumenten review door: Evadesiree (mediamarkt.nl)

Makkelijk klein apparaat

 

Koffie is snel gezet. Het apparaat is lekker klein waardoor het niet veel ruimte inneemt in de keuken. Het is een klein juweeltje. Het enige nadeel is dat de koffie snel afkoelt omdat het apparaat zichzelf snel uitschakelt. Verder een prima...

snel koffie gezet,makkelijk bedienbaar,mooi design,Past in kleine keuken

koffie snel koud

Feb 2017

Consumenten review door: roeter (mediamarkt.nl)

mooi en praktisch apparaat.

 

mooi ruimtebesparend apparaat, handig te bedienen als max zichtbaarder en helder aangegeven wordt. permanent filter wordt gewaardeerd zodat niet telkens papierenfilters aangeschaft hoeven te worden ten koste van het milieu.

mooie vormgeving en ruimtebesparend apparaat.

aanschaf papierenfilters.

Dec 2016
1
2