Tristar VM-4210

Tristar VM-4210
alaScore 89

10 reviews

Dec 2017

  • Negatief

alaTest heeft 10 reviews verzameld en geanalyseerd voor Tristar VM-4210. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Reviewers waarderen de afmetingen zeer.

afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Tristar VM-4210 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 10 reviews)

Gebruikers reviews  

Review Beoordelingen

  (50% van de reviews)
Toon alle 5 sterren reviews
  (50% van de reviews)
Toon alle 4 sterren reviews
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 
  (geen reviews)
 

Features

9 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 9 van 9 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review door: Ademeul (bol.com)

Dik te vreden

 

Goed product

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Nov 2017

Consumenten review door: Bronx (bol.com)

super praktisch

 

heel praktisch in landen waar het gehakt niet zo fijn verkocht wordt als wij gewent zijn.

Jul 2017

Consumenten review door: Cindy43 (bol.com)

Vleesmolen

 

Voor de prijs een prima molentje

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; duurzaam

Kwetsbaar

Jul 2017

Consumenten review door: Janap (bol.com)

Goede vleesmolen

 

Goede vleesmolen, wel opletten dat de messen goed zijn gedraaid.

doet wat die moet doem

maakt veel herrie

Apr 2017

Consumenten review door: Muhannad M. (mediamarkt.nl)

Ik ben blij met media market

 

Goed koop en gemakkelijk met gebruiken en handig

5,5,5,5,5,5,Prachtig ,P

5

Jan 2017

Consumenten review door: M.wasim S. (mediamarkt.nl)

voor de goede prijs die ik vond het een goede machine

 

voor de goede prijs die ik vond het een goede machine..Een groot deel van de begeleidende instrumenten ..goed formaat

size,toebehoren

Aug 2016

Consumenten review door: mohamad z. (mediamarkt.nl)

Generally good

 

I have used and are adequate. The first thing that did not please me is the neck of the installation (of plastic) and may lead to shortening the life of the machine as a result of the front pressure of the rotation and resistant the material to...

Jul 2016

Consumenten review door: waseem m. (mediamarkt.nl)

goed

 

goed

Jun 2016

Consumenten review door: songul (mediamarkt.nl)

gehaktmolen

 

Inmiddels heb ik dit apparaat 2x gebruikt. Het is een prima en funtioneel apparaat mede door de extra opzet kopjes. Het is makkelijk in gebruik en ligt kwa gewicht. Het enige minpuntje is dat er zo nu en dan zwarte stukken uit het apparaat komen...

Mar 2016

Product Specifications

Gewicht en omvang

Breedte van de verpakking:245
Diepte van de doos:258
Diepte van de verpakking:25,8
Gewicht:3200
Gewicht pakket:3800
Hoogte van de verpakking:285

Materiaal

Materiaal mes:Roestvrijstaal

Technische details

Aan/uitschakelaar:Ja
Aantal platen:3
Fijn scherm:Ja
Handvat(en):Ja
Kleur van het product:Wit
Makkelijk schoon te maken:Ja
Maximaal vermogen geblokkeerd (motor):1200
Medium scherm:Ja
Reverse:Ja
Ruw scherm:Ja
Vermogen:550
Worst-cap:Ja