Tristar FR-6937

Tristar FR-6937
alaScore 89

45 reviews

Apr 2018

  • Negatief

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor Tristar FR-6937. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Reviewers waarderen de prestaties zeer.

prestaties

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Tristar FR-6937 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 32 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Expert review door : Coanita Vredeveld (besteproduct.nl)

Tristar FR-6937: een robuuste dubbelfriteuse

 

Met de Tristar FR-6937 haal je eigenlijk twee friteuses in huis. Dit is namelijk een dubbel model. En dat is erg handig wanneer je frites en snacks tegelijk wilt bereiden. Of wanneer je met een grote groep aan tafel schuift en wel graag iedereen...

Koude zone Vaatwasmachinebestendig Dubbele frituurmogelijkheden

Groot formaat te gebruiken hoeveelheid friturolie

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“goede aanrader van de verkoper”

 

makkelijk het ene voor de frietjes , de tweede voor de saté kes

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Helemaal goed”

 

Het voordeel is dat je niet twee losse friteuses hebt staan.

Twee bakken betekent één voor de friet en de rest in de andere ; Door de koude zone minder vaak verversen ; Ze hoeven niet tegelijk aan te staan

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijne friteuse voor relatief weinig geld”

 

Hij bevalt erg goed omdat hij bestaat uit twee aparte frituurpannen. Je kan hierdoor makkelijk frietjes en snacks tegelijk bakken.

grote frituese, je kan er veel in bakken ; fijn dat het twee aparte bakken heeft waardoor je aan de ene kant frietjes en aan de andere kant de snacks kan fritureren

omdat hij zo groot is, is hij onhandig om te tillen en op te bergen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Nog te vroeg, sinds kort in gebruik.”

 

Nog te vroeg, sinds kort in gebruik.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Makkelijk”

 

Alles bij elkaar. Frites en snack tegelijk bakken handig

8 ; 8 ; 8 ; 8

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Iedereen daar? Bakken maar!

 

Snacks en frites kun je tegelijk bakken, niemand hoeft lang te wachten. Het olieverversen gaat erg makkelijk; schoonmaken is een fluitje van een cent.

Goede prijs/kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeker een aanrader.

 

Fijn dat je maar een stopcontact nodig hebt. En het is beter om de patat in een andere bak te bakken als de snacks

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed toestel

 

Mooi gemakkelijk in gebruik

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Okt 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat voor een redelijke prijs”

 

Hij doet wat hij moet doen. Wel word het snoer warm.

De prijs

Het snoer word warm

Okt 2017

Product Specifications

Design

Constructietype:Dubbel
Handvat(en):Ja
Kastontwerp:Stand-alone
Kleur van het product:Zwart, Roestvrijstaal
Koude zone:Ja
Makkelijk schoon te maken:Ja
Materiaal:Roestvrijstaal
Snoeropslag:Ja
Soort:Dubbel
Soort bediening:Draaiknop
Vaatwasserbestendige onderdelen:Ja

Energie

Vermogen:3600

Gewicht en omvang

Breedte van de verpakking:405
Breedte verpakking:40,5
Diepte van de doos:265
Diepte van de verpakking:26,5
Diepte verpakking:26,5
Gewicht:6000
Gewicht pakket:6500
Gewicht verpakking:6,5
Hoogte van de verpakking:429
Hoogte verpakking:42,9

Indicatie

Indicatielampje:Ja
Power LED:Ja

Prestatie

Capaciteit:6
Inhoud:6
Instelbare thermostaat:Ja
Maximumtemperatuur:190
Temperatuur (max):190