Tristar CM-1235

Tristar CM-1235
alaScore 89

31 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 31 reviews verzameld en geanalyseerd voor Tristar CM-1235. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Tristar CM-1235 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 31 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 18 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Consumenten review door: Voorindecaravanideaal (bol.com)

Voor een lekker kopje koffie in de caravan en stijlvol op het aanrecht

 

Prima voor gebruik in de caravan!

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Nov 2017

Consumenten review door: 1984joy (bol.com)

Functioneel

 

Mooi van formaat en handig

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Nov 2017

Consumenten review door: henkiea171944 (bol.com)

handig

 

handig

Goede prijs/kwaliteit

Nov 2017

Consumenten review door: Becy (bol.com)

Super

 

Fijn apparaat werkt goed

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review door: Jempie51 (bol.com)

Koffiezet

 

Is te klein en de koffie is niet heet , je maakt je koffie en hij is lauw als je ervan drinkt .

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; ik persoonlijk zou hem uit de handel nemen .

Matige kwaliteit

Sep 2017

Consumenten review door: Deborah61189 (bol.com)

Koffieapparaat met timer

 

Uitstekend koffieapparaat!Inhoud is net iets kleiner dan de doorgaanse, maar dus perfect als je alleen bent of de enige in huis die koffie drinkt.Als je vroeg moet opstaan, is de timer heel makkelijk.. Van zodra je je ogen opent heb je dus al verse...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review door: Charlles (bol.com)

Compact prima apparaat

 

Kleiner dan verwacht, apparaat blijft niet aanstaan (of heb dat nog niet ontdekt) waardoor de koffie koud wordt bij een grote pot. Wel een fijne compact apparaat en timer functie is handig voor verse koffie s ochtends.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Sep 2017

Consumenten review door: Albert1932 (bol.com)

Product kan zeker worden aanbevolen.

 

De Tristar CM - 1235/coffeemaker heeft in zijn prijsklasse een goede degelijke uitstraling.De werking is prima en de koffie is op goede temperatuur.Het bedieningspaneel met het led-display voor digitale timing is eenvoudig maar vergt toch enige aandacht.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jun 2017

Consumenten review door: Andy77 (bol.com)

koffiezet

 

geen opmerking doet wat het moet doen .

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

Mei 2017

Consumenten review door: KristelV1 (bol.com)

Leuk apparaat

 

Leuk apparaat, heel compact.Geschikt voor twee personen, niet voor grote hoeveelheden.Makkelijk in gebruik en heel snel.

Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Mei 2017
1
2

Product Specifications

Design

Ingebouwd display:Ja
Kastontwerp:Vrijstaand
Kleur van het product:Zwart, Roestvrijstaal
Koffie technologie:Druppelaar
Materiaal behuizing:Roestvrijstaal
Materiaal reservoir voor gezette koffie:Glas
Producttype:Drip coffee maker
Reservoir voor gezette koffie:Kan
Soort bediening:Knoppen

Energie

Netbelasting:700
Vermogen:700

Ergonomie

Indicatielampje:Ja
Waterniveau-indicator:Ja

Gewicht en omvang

Breedte van de verpakking:184
Breedte verpakking:18,4
Diepte van de doos:230
Diepte van de verpakking:23
Diepte verpakking:23
Gewicht:1050
Gewicht pakket:1600
Gewicht verpakking:1,6
Hoogte van de verpakking:292
Hoogte verpakking:29,2

Overige specificaties

Drank types:Koffie

Prestatie

Anti-druppelfunctie:Ja
Capaciteit in kopjes:8
Capaciteit watertank:0.75
Drank types:Koffie
Ingebouwde grinder:Nee
Ingebouwde molen:Nee
Klok functie:Ja
Koffie invoertype:Gemalen koffie
Koffie maken:Ja
Koffiezet apparaat type:Volledig automatisch
Timer:Ja
Warmhoud functie:Ja