Trebs 99270

Trebs 99270
alaScore 88

17 reviews

Okt 2018

alaTest heeft 17 reviews verzameld en geanalyseerd voor Trebs 99270. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Trebs 99270 een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 17 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 17 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Het kookt het water snel en je ziet hoe ver hij is.”

 

Het kookt het water snel en je ziet hoe ver hij is.

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Makkelijk apperaat voor fijne kopjes thee”

 

Super waterkoker en heel wat bakjes thee gezet.

Water tempratuur instelbaar ; Direct thee zetten

Kalkaanslag op bodum zie je snel. ; Regelmatig ontkalker erin om lelijke vlekken op bodem weg te krijgen

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Makkelijk verse thee maken en waterkoker”

 

Wij zochten een theekan en waterkoker. Met deze Trebs vonden wij dus de oplossing in één product. Ook plaatsbesparend.

keuze uit 70° - 80°- 90° ; handige filter voor de thee

kalkaanslag op het glas

Nov 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“super”

 

Blij met mijn aankoop. Verse thee is zoveel lekkerder dan thee in zakjes. Nu ook geen gedoe meer met de theezakjes.

Gemakkelijk ; Altijd verse thee ; instellen van 3 verschillende temp

moet ik nog ontdekken

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top product maar door het glas is kalk aanslag goed te zien.”

 

Top product maar door het glas is kalk aanslag goed te zien.

Design ; Gebruiksgemak

Kalk goed zichtbaar

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima apparaat voor mooie prijs”

 

Prima apparaat voor een mooie prijs. Klein minpuntje is dat in de deksel water komt te zitten dat er moeilijk uit te schudden is

mooi design ; snel ; stil

water in deksel

Sep 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Doet het zeer goed”

 

Vooral de variatie mogelijkheden qua temperatuur is ideaal. En uiteraard dat hij helemaal van glas is!

volledig van glas ; verschillende instel temperaturen ; gelijktijdig ook thee zetten

tijdens het thee zetten kan je geen water meer koken

Mar 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“mooi en praktisch”

 

handig in te stellen op verschillende temperaturen en warmhoudstanden snel op kookpunt

verschillende temperaturen ; warmhoud functie ; kan ook losse thee zetten

Feb 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fijne degelijke mooie handige veelzijdige waterkoker”

 

Fijn dat je met deze waterkoker naar keuze kruidenthee (70 of 90 graden) kunt zetten, of zwarte thee op 100 graden. Met het theefilter en de warmhoudfunctie heel goed losse thee kunt gebruiken ( veel lekkerder en goedkoper) en het rustig kunt laten...

Verschillende temperatuurstanden ; Theefilter in de pot, naar keuze

Feb 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aan te raden”

 

Enorm gemakkelijk in gebruik

Dec 2015
1
2