Tefal CI3908

Tefal CI3908
alaScore 89

26 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 26 reviews verzameld en geanalyseerd voor Tefal CI3908. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Tefal CI3908 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 26 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 26 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“na 1 week in gebruik, hebben we blijkbaar ok keuze gemaakt”

 

waar de koffiezet anders een paar uur moest opstaan om warm te blijven, is de thermoskan een absolute welkom op gebied van energie-verbruik

kokend hete koffie ; supersnel ; thermos houdt erg lang zijn temperatuur ; toestel schakelt zichzelf uit

waterreservoir is niet afneembaar

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“een aanrader”

 

Mijn vorig koffiezetapparaat was een Rowenta met een 800 watt element en die is te zwak om de koffie goed op temperatuur te krijgen en de Tefal heeft een zwaarder element die de koffie goed op temperatuur brengt wat de smaak ook ten goede komt. Ook de...

hete koffie ; kan schenkt zonder knoeien

aan/uitknop niet te snel loslaten want dan start hij niet

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Warme koffie”

 

Koffie is warm en automatisch uitschakelen als koffie klaar is

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Een echte aanrader”

 

Gemakkelijk doordat het reeds een thermoskan is, zo kan je niet meer morsen als je de koffie overgiet. Vroeger was dat iedere keer een smosboel.

Ziet er mooi uit ; Thermoskan ; Geluidsarm

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat”

 

Het is een prima apparaat. Koffie blijft warmer dan bij de vorige. Ook kan je goed zien hoeveel kopjes je zet. Het water bijvullen is wat lastig omdat de opening vrij klein is. Je moet dat langzaam doen anders klotst het water er over.

Blijft goed warm ; Gemakkelijke bediening ; Redelijk design

Kleine vulopening

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Fantastisch apparaat”

 

Het is een fijn koffiezet apparaat. Door de thermoskan is hij niet alleen zuinig, maar blijft de koffie heel lang warm en lekker. Daarnaast is ook de prijs heel redelijk voor een dergelijk apparaat.

Je kan er tot 15 kopjes koffie mee zetten ; Hij is niet extreem groot ; Houd goed en lang warm ; Goed toegankelijke waterbak

Niets

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede keus”

 

Fijn apparaat, snel en hete koffie. Ziet er ook nog eens mooi uit.

Koffie is heet. ; Apparaat ziet er mooi uit.

Even onhandig om plastic filter eruit te krijgen ter reiniging.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“valt weinig aan toe te voegen”

 

Precies wat ik verwacht had, lekkere warme koffie. Een prima apparaat, goed verpakt de volgende dag in huis, en dat alles met een glimlach. Heel goede service.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aan te bevelen”

 

Zeer stil en zet perfecte koffie.

geen ; geen ; geen

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Uitstekende aankoop!!”

 

Lekkere koffie op een prima temperatuur. Bovendien is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

Feb 2018