Russell Hobbs Cook at Home 22740-56

Russell Hobbs Cook at Home 22740-56
alaScore 89

125 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 125 reviews verzameld en geanalyseerd voor Russell Hobbs Cook at Home 22740-56. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Russell Hobbs Cook at Home 22740-56 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 125 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 124 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review door: Nanda14 (bol.com)

Zeer goed

 

Wat ik goed vind aan dit artikel: goede prijs/kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review door: avson (bol.com)

gemak dient de mens!

 

Makkelijk te bedienen slowcooker die doet waar hij voor bedoeld is.

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review door: Vinm (bol.com)

Handig!

 

Ideaal in gebruik. Handig te gebruiken bij stoofgerechten. 's Morgens aan zetten en 's avonds genieten!

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review door: berlinda (bol.com)

lekker en gezond koken

 

het eten is zoveel lekkerder uit deze slowcooker, en gezonder

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review door: jannie1956 (bol.com)

gezond eten neem dan een slowcooker via bol.com de snelste

 

de gene die het niet kent zal ik verwijzen daar de fijne recepten die je er in kunt maken .en dat je er verder niet naar op hoeft te kijken.en heel lekker is om het hier in te berijden

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review door: Adljbbdc (bol.com)

Gewoon uitproberen

 

Pan is hanteerbaar. Maar niet te dikke stukken vlees moet erin. Kan ook aan de kok liggen natuurlijk.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review door: Poetie2 (bol.com)

Grote aanrader

 

Er gaat een hele nieuwe kookwereld voor je open

Goede prijs/kwaliteit ; zeer eenvoudig in gebruik

Nov 2017

Consumenten review door: Redjack443 (bol.com)

Goed instapmodel

 

Mooi instapmodel. Doet alles wat het zegt voor een mooie prijs

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

snoer is wat kort

Nov 2017

Consumenten review door: VLRW (bol.com)

Goede prijs-kwaliteit verhouding

 

Degelijke slowcooker met uitneembare pan zodat je gemakkelijk je vlees kan bakken. Eenvoudig om schoon te maken. Wat ik wel mis, is een timer op de slow cooker zodat hij zichzelf kan uitschakelen.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Nov 2017

Consumenten review door: Gijs-Jan Otten (coolblue.nl)

“Ideaal voor slowcook sunday”

 

Perfect voor stoofpotjes of andere slowcook gerechten. Praktisch alles kun je erin stoppen en komt er heerlijk uit!

Geen omkijken naar ; Gebruiksvriendelijk ; Makkelijk schoon te maken

Stand 1 doet weinig

Nov 2017