Russell Hobbs Colours Storm Grey Compact Waterkoker

Russell Hobbs Colours Storm Grey Compact Waterkoker
alaScore 89

77 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 77 reviews verzameld en geanalyseerd voor Russell Hobbs Colours Storm Grey Compact Waterkoker. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Russell Hobbs Colours Storm Grey Compact Waterkoker een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 77 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 77 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Marja de Lange (coolblue.nl)

“Misleidende reclame/foto”

 

Het is erg misleidend dat men niet die waterkoker krijgt die op de afbeelding staat. Het model dat ik gekregen heb is helemaal glad zonder ribbels. Bij navraag bij Cool Blue gaven ze aan dat het de weerschijn op de foto was :-( Dus niets aan te doen.

Mooi handzaam model, niet te groot ; mooie kleur rood

Je krijgt niet wat op de afbeelding staat

Nov 2017

Consumenten review door: Katrien C (coolblue.nl)

“Mooi en compacte waterkoker”

 

Super tevreden van deze waterkoker. Hij ziet er mooi uit en is compact. Hij kookt 1l water op slecht enkele minuten. Hij is super snel en stil.

Compact ; Snel ; Stil

Nov 2017

Consumenten review door: Brigitte (coolblue.nl)

“Mooi en handig.”

 

Mooie donkerblauwe kleur, mooi van vorm ook. Hij is kleiner dan verwacht, maar dat doet niets af aan zijn capaciteit. Handig is dat binnenin wordt aangegeven hoeveel water je nodig hebt voor het aantal kopjes dat je wil. Voorheen kookte ik altijd veel...

Mooie donkerblauwe kleur ; Binnenin staat aangegeven hoeveel water erin moet voor het aantal kopjes dat je wil. ; Aardig snel. ; Mooi van vorm.

Bang dat als ik het aan knopje te hard indruk dat het kapot gaat. Inmiddels weet ik dat het wel wat kan hebben. ; Even wennen aan hoe klein het is, maar is wel handig.

Okt 2017

Consumenten review door: Henri Arendsen (coolblue.nl)

“Prachtig apparaat met uitstekende kwaliteit en een goede pri”

 

De waterkoker ziet er erg mooi uit. Handig in gebruik. Compact en brengt het water zeer snel .

Kookt het water razendsnel ; Ziet er mooi uit.

Nog niet kunnen ontdekken.

Okt 2017

Consumenten review door: A. S. (coolblue.nl)

“Super waterkoker”

 

Bevalt prima, ik ben er super blij mee, aanwinst voor op het aanrecht!

Lekker compact ; Mooi rood is niet lelijk ;-) ; Water is snel warm

Niet echt een minpunt, maar je moet er wel rekening mee houden, dat de buitenkant behoorlijk warm wordt, dus rekening mee houden.

Sep 2017

Consumenten review door: Mariska Damen (coolblue.nl)

“Mooie, goede waterkoker”

 

Fijne waterkoker, water kookt snel, schenkt makkelijk zonder te knoeien en heeft handige kops-indicatie dingetjes. Wanneer er geen water in zit komt die wat gammel over omdat een deel van de poot naar beneden wordt gedrukt wanneer er wel water in zit....

Ziet er leuk uit ; Lekker klein ; Water kookt snel ; Schenkt prettig

Wanneer er geen water in zit wiebelt hij op het pootje ; Redelijk prijzig

Aug 2017

Consumenten review door: H Van Ophoven (coolblue.nl)

“Werkt prima”

 

Het water kookt snel!

Aug 2017

Consumenten review door: Sjanie van Holten (coolblue.nl)

“lekker theetje”

 

mooie pot , werkt goed

Jun 2017

Consumenten review door: Rob Smolenaers (coolblue.nl)

“Voldoet aan onze wensen.”

 

Past precies bij de broodrooster en functioneert snel en goed. Indien er geen water in zit, staat hij iets schuin op de contactplaat.

snel ; Goed te doseren

Staat zonder water niet stevig op de contactplaat. ; Wand wordt erg heet, oppassen met kinderen.

Mei 2017

Consumenten review door: ges (coolblue.nl)

“klein, eenvoudig en handig”

 

Precies wat wij willen: mooi en klein waterkoker.

handige maat ; mooi kleur

waterniveau onder de handel is niet zo goed zichtbaar, moet altijd een beetje draaien om de hoeveelheid water te zien

Apr 2017