ProfiCook WKS1020

ProfiCook WKS1020
alaScore 89

25 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 25 reviews verzameld en geanalyseerd voor ProfiCook WKS1020. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de ProfiCook WKS1020 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 25 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 25 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Corry Smits (coolblue.nl)

“Blij mee”

 

Ik kan snel thee zetten op juiste temperatuur, erg handig. Model ligt goed in de hand, geen last ervan dat buitenkant warm wordt door stevig handvat.

Snel op kookpunt ; Verschillende temperaturen ; Direct theezetten

Bodem snel wat vlekkerig

Dec 2017

Consumenten review door: Gerard Drevis (coolblue.nl)

“Mooi strak apparaat die doet wat ie moet doen.”

 

Te kort in huis voor meningmooi

Past in veel keukens

Bij aanloop van koken rumoerig

Nov 2017

Consumenten review door: P.j.h. Peeters (coolblue.nl)

“Beste watermolen in ons huis tot heden”

 

De groene thee wordt beter/ dieper van smaak door de temperatuur lager te kunnen kiezen.

Temperatuur selectie ; Theezeven in pot ; Eenvoud

Pot zwaar

Aug 2017

Consumenten review door: Bram (coolblue.nl)

“Prima aankoop.”

 

Heel mooi van glas. Zeer geschikt voor groene thee (niet helemaal koken). We gebruiken het vooral als waterkoker, niet als theepot.

verschillende temperaturen mogelijk

piepjes bij gebruik knopjes vind ik irritant

Aug 2017

Consumenten review door: Kinga Glab (coolblue.nl)

“Een aanrader!”

 

Ik kan in een keer een pot thee maken.

Kan je water warm houden ; Water wordt snel gekookt

Breekbaar

Jul 2017

Consumenten review door: vinckier mario (coolblue.nl)

“naar behoren werkend apparaat”

 

Over de duurzaamheid kan ik niets zeggen omdat we hem pas in gebruik hebben. Maar vanwege de degelijke uitvoering zal dat wel meevallen denk ik

robuuste afwerking

redelijk zwaar

Mar 2017

Consumenten review door: joa meeusen (coolblue.nl)

“goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd”

 

supersnel water op de goede temperatuur voor verschillende soorten thee.

makkelijk in gebuik ; supersnel water op de goede temperatuur ; ziet er goed uit

nog niet ontdekt

Mar 2017

Consumenten review door: Gulay Yilmaz (coolblue.nl)

“Goed en wel,maar heel luidruchtig”

 

Bij elke verplaatsing een heel luide piep signaal

Feb 2017

Consumenten review door: Barbara (coolblue.nl)

“Geweldig, zowel de waterkoker als de service van Coolblue!”

 

Supermooie, chique, snelle en ook vrij stille waterkoker. Onze vorige waterkoker maakte zoveel herrie, dat we de tv flink hard moesten zetten, om nog wat te kunnen verstaan. Dat is bij deze waterkoker absoluut niet nodig. Verder is het ideaal dat je de...

Mooi, chique design ; Makkelijk in gebruik en schoon te maken ; Snoer is deels op te bergen onder het apparaat ; Temperatuur instelbaar en voorzien van warmhoudfunctie ; Bijgeleverde theezeef is ideaal

Jan 2017

Consumenten review door: jason27 (coolblue.nl)

“binnen een minuut is je thee klaar”

 

het water kookt binnen een minuut.je kunt alle soort thee drinken met deze apparaat.

snel warm ; goede kwaliteit ; makkelijk schoonmaken

Okt 2016