Philips Senseo Original HD6554/30 - Koffiepadapparaat - Violet paars

Philips Senseo Original HD6554/30 - Koffiepadapparaat - Violet paars
alaScore 89

84 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 84 reviews verzameld en geanalyseerd voor Philips Senseo Original HD6554/30 - Koffiepadapparaat - Violet paars. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Philips Senseo Original HD6554/30 - Koffiepadapparaat - Violet paars een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 84 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 84 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: leotrike (bol.com)

aanrader

 

alles goed

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Dec 2017

Consumenten review door: Marie1566 (bol.com)

Goede prijs voor een heerlijke kop koffie

 

Prijs kwaliteit is perfect in evenwicht

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review door: XaMu (bol.com)

Koffiezetapparaat om snel en makkelijk koffie te zetten

 

Snel en handig koffie gezet

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review door: FRASI (bol.com)

Goed

 

Positief aan dit keukenapparaat vind ik: goede prijs/kwaliteit, voordelige koopWat me tegenviel: kwetsbaar

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Kwetsbaar

Dec 2017

Consumenten review door: Iron1 (bol.com)

Zeer goed

 

Pluspunt van dit boek: goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review door: Freddy1959 (bol.com)

Dit mag je niet missen

 

Dat ze dit zeker en vast in huis moeten halen en dat via bol.com

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; werkt snel en is voordelig

Dec 2017

Consumenten review door: Kimbitje (bol.com)

De kleine details

 

Uitgetest en met smaak goedgekeurd:- Opwarming van het water gebeurd sneller- De koffiesmaak is intenser- Schuimerige crema laag dan bij de oude. Heb ook het gevoel dat mijn koffie warmer is dan bij de oude senseo. Gelukkig want ik heb mijn koffie...

Eenvoudig in gebruik ; Past perfect ; snelle opwarming ; mooi schuimlaagje

1of2 keer duwen

Nov 2017

Consumenten review door: blaatschaap1 (bol.com)

snel en gemakkelijk je koffiesterkte kiezen

 

De senseo is erg licht en ook gemakkelijk aan de kant te schuiven wanneer je wat plaats nodig hebt in een kleine keuken. De koffie is snel gezet en is heter dan de senseo uit mijn (heel) oude variant, wat een pluspunt is. De keuze voor sterkte is...

Goede kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; gemakkelijk schoon te houden ; mooie kleuren

gebruikssnelheid kan beter

Nov 2017

Consumenten review door: Manuella79 (bol.com)

Leuk kleurtje en snel

 

Leuk toestel in verschillende kleurtjes Het is heel handig dat je de intentie van je koffie kunt kiezen en dan er bovenop een schuimlaagje krijgt

Goede kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

Nov 2017

Consumenten review door: Nzztzz (bol.com)

Makkelijk en lekker

 

Snel een goed bakkie koffie en eindelijk ook de mogelijkheid voor een sterker bakkie. Beter dan de oude senseo.

Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik

Nov 2017