Melitta LOOK IV Deluxe 1011-06/-05

Melitta LOOK IV Deluxe 1011-06/-05
alaScore 89

47 reviews

Okt 2018

  • Negatief

alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor Melitta LOOK IV Deluxe 1011-06/-05. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Melitta LOOK IV Deluxe 1011-06/-05 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 47 reviews)

Gebruikers reviews  

46 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 46 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed apparaat”

 

We hebben koffiezetapparaat nog niet zo lang, maar tot nu toe bevalt ie goed. Lekker hete koffie en goed van smaak. Al met al blij met deze aankoop.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top”

 

Ik ben tevreden over mijn aankoop en over coolblue levering

Lekker warme koffie ; Stil super stil

Geen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer mooi en zeer goed”

 

Goed product. Snel koffie en goed van smaak door de keuzeknop.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldige keuze voor een mooie prijs”

 

We dachten dat ons oude apparaat nog best kon, maar wat een verschil met deze Melitta! We gebruiken dezelfde koffie en filters maar de koffie is lekkerder, smaakvoller en heter!

Mooi design ; Lekkere hete koffie

hij draait naar links (rechts is prettiger)

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zoals ik het wenste”

 

Een eenvoudig maar heel vlot werkend koffiezet apparaat. Interessant is dat je verwittigd wordt dat het apparaat moet ontkalkt worden.

Werkt vlug ; Weinig geluid ; toont aan wanneer er ontkalkt moet worden

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Echt een aanrader”

 

Super lekkere koffie !

Mooi ; Stil ; Lekkere koffie

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat, aanwinst!”

 

Prima apparaat, goede keuze gemaakt

Smakelijke en goede koffie ; Handig reservoir ; Goede koffiekan

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top apparaat. Coolblue goeie service”

 

Net paar dagen in gebruik bevalt super goed. Zeer tevreden over onze aankoop .

Goed duidelijk ; Mooi strak ; Mooie uitstraling

Geen

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat voor een goeie prijs”

 

Lekker bakkie !

Mooi en lekkere koffie ; Goed warm

Heb ik nog niet ontdekt

Nov 2017

Consumenten review (bol.com)

super

 

Voldoet aan onze verwachting.

Goede prijs/kwaliteit

Nov 2017

Product Specifications

Design

Ingebouwd display:Nee
Kastontwerp:Vrijstaand
Kleur van het product:Zwart
Koffie technologie:Druppelaar
Materiaal behuizing:Roestvrijstaal
Materiaal reservoir voor gezette koffie:Glas
Producttype:Drip coffee maker
Reservoir voor gezette koffie:Kan

Energie

Automatisch uitschakelen:Ja
Automatisch uitschakelen na (max):40
Netbelasting:1000
Vermogen:1000

Ergonomie

Afneembare filterhouder:Ja
Afneembare watertank:Nee
Verlichte aan-/uit knop:Ja
Waterniveau-indicator:Ja
Zichtbaar waterniveau:Ja

Gewicht en omvang

Breedte:270
Diepte:240
Gewicht:2282
Hoogte:360

Overige specificaties

Drank types:Koffie

Prestatie

Anti-druppelfunctie:Ja
Capaciteit in kopjes:15
Capaciteit kruik:1,25
Capaciteit watertank:1.25
Drank types:Koffie
Ingebouwde grinder:Nee
Ingebouwde molen:Nee
Koffie invoertype:Gemalen koffie
Koffie maken:Ja
Selector voor waterhardheid:Ja
Verstelbare koffie sterkte:Ja
Warmhoud functie:Ja

Technische details

Aan/uitschakelaar:Ja