Magimix Nespresso Essenza Mini Lime

Magimix Nespresso Essenza Mini Lime
alaScore 89

37 reviews

Okt 2018

alaTest heeft 37 reviews verzameld en geanalyseerd voor Magimix Nespresso Essenza Mini Lime. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Magimix Nespresso Essenza Mini Lime een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 37 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 37 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima compact apparaat”

 

Zie bovenstaande

Klein ; Gemakkelijk in gebruik ; Prima koffie ; Snel weerschoon

Geen

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goede optie voor op reis of op kantoor.”

 

De machine bevalt goed, simpel, maar compact goed voor mensen die hun Nespresso mee willen nemen op reis of naar kantoor.

Prima voor op reis

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Praktisch”

 

Past mooi in mijn keukentje

Klein ; Mooi design

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Barista geworden”

 

Nooit dronk ik koffie en deze machine zou eigenlijk alleen voor de visite zijn, want ja je moet de visite thee en koffie aan kunnen bieden. Dat is wel zo netjes. Ik kocht deze machine, omdat ik een kleine machine op het aanrecht wilde hebben. Na de...

Koffie ; Groot reservoir ; Niet te lawaaierig ; Makkelijk te bedienen

Geen kalklampje ; Cupjes zijn relatief duur (omgerekend)

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“What else”

 

Doet wat ie moet doen, heerlijke koffie, mooi design,goeie prijs kwaliteit

Gebruiksvriendelijk ; Handzaam ; Design

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Lekker!”

 

Snelle levering door Coolblue, kan ook nog mooi meegenieten van de koffiekorting.

Lekkere koffie! ; Snel opgewarmd ; Snel koffie gemaakt ; Beter dan senseo

Waterreservoir is klein, maar stoor me er niet aan ; Geen 2 kopjes tegelijk ; Afval Reservoir is klein, maar ook niet echt last van gehad tot nu toe ; Dure originele cups, al zijn alternatieve ook best lekker!

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Aanrader voor kleine gebruiker”

 

Fijn apparaat voor kleine gebruikers. Koffie goed op temperatuur en smaak.

Makkelijk te bedienen ; Makkelijk schoon te maken ; Weinig lawaai

Een groot kopje past slecht op plankje en valt er snel af bij het openen van de hendel

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Nespresso.. because you’re worth it.”

 

Nespresso heeft altijd fijne producten. Designs zijn goed. De apparaten makkelijk in gebruik te nemen. En de koffie an sich is een feestje voor je tong.

Nespresso heeft altijd fijne producten

Melk opschuimer is niet zo gemakkelijk te reinigen. ; Minimale melk in opschuimer is veel te veel voor een cappuccino

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“top, prijs kwaliteit.”

 

Lekkere koffie, snel, veel variatie, compact design, luchtige melkschuim, de bouwkwaliteit is wat minder!

compact ; variatie ; altijd vers

bouwkwaliteit

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed apparaat”

 

We hadden eerst een grote nesressoapp,nam veel ruimte in. Deze kleine variant past beter in de keuken.

Klein apparaat, goed voor kleine keuken ; Ziet er leuk uit

Snel verwisselen capsulebak ; Snel water bijvullen

Mar 2018