Magimix 11380 Nespresso Expert & MILK - M 500 Black

Magimix 11380 Nespresso Expert & MILK - M 500 Black
alaScore 89

18 reviews

Jan 2018

alaTest heeft 18 reviews verzameld en geanalyseerd voor Magimix 11380 Nespresso Expert & MILK - M 500 Black. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Magimix 11380 Nespresso Expert & MILK - M 500 Black een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 18 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 18 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Sandra (kieskeurig.nl)

Mooi design, vele opties

 

SGllcnZvb3Igb29rIGVlbiBOZXNwcmVzc28gZ2VoYWQgbWFhciB3aWxkZSBudSBlZW4gd2F0IG5pZXV3ZXIgbW9kZWwuIFplZXIgdGV2cmVkZW4sIG1vb2kgZGVzaWduLCB2ZWVsIG9wdGllcyBlbiB6ZWVyIGxla2tlcmUga29mZmllLg==

V2FybXRlIHJlZ2VsYWFyIDsgTWFra2VsaWprZSBzY2h1aWYgdm9vciBjdXBzIDsgV2VpbmlnIGxhd2FhaQ==

Jan 2018

Consumenten review door: Diana121266 (kieskeurig.nl)

Prima espresso apparaat

 

TGVra2VyZSBrb2ZmaWUsIGdvZWQgb3AgdGVtcGVyYXR1dXIuIEphbW1lciBkYXQgZWVuIGNhcHB1Y2Npbm8gbmlldCB2b2xhdXRvbWF0aXNjaCBnZW1hYWt0IGthbiB3b3JkZW4uIFNuZWwgZ2VicnVpa3NrbGFhci4=

TWFra2VsaWprZSBiZWRpZW5pbmcgOyBIZXRlIGtvZmZpZQ==

TmlldCB2b2xhdXRvbWF0aXNjaA==

Dec 2017

Consumenten review door: Bas van Beek (kieskeurig.nl)

Prachtig apparaat

 

U2luZHMgZWVuIHdlZWsgaGViIGlrIGhldCBhcHBhcmFhdCBlbiBpayBiZW4gZXIgZXJnIHRldnJlZGVuIG1lZS4gSGV0IGFwcGFyYWF0IGhlZWZ0IG1lZXIgZGFuIHZvbGRvZW5kZSBzdGFuZGVuIG9tIGRlIHZlcnNjaGlsbGVuZGUgc29vcnRlbiBrb2ZmaWUgb3AgZGUganVpc3RlIG1hbmllciB0ZSBrdW5uZW4gZHJpbmtlbi4gRXIgeml0IGVlbiBncm90ZSB3YXRlcmJhayBiaWogd2F0IHBlcmZlY3QgaXMuIERhYXJiaWogd2Vya3QgZGUuLi4=

RGVzaWduIDsgR3JvdGUgd2F0ZXJiYWsgOyBWZWVsIHZlcnNjaGlsbGVuZGUgc3RhbmRlbiBxdWEgbWFhdA==

Nov 2017

Consumenten review door: Geert-Jan (kieskeurig.nl)

Traag en slecht instelbaar, bovendien geen retour mogelijk

 

V2FhcmRlbG9vcyBhcHBhcmFhdCwgdHJhYWcsIGJ1aXRlbiBkZSA0IHN0YW5kZW4gc2xlY2h0IGluc3RlbGJhYXIuIER1dXIgYXBwYXJhYXQgZGF0IGdlZW4gdG9lZ2V2b2VnZGUgd2FhcmRlIGJpZWR0IGJvdmVuIGVlbiBnb2Vka29vcCBzdGFuZGFhcmQgbmVzcHJlc3NvIGFwcGFyYWF0

Mar 2017

Consumenten review door: Louiskindt (bol.com)

Nespresso Magimix M500 Expert & Milk

 

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review door: lided (bol.com)

Een goed onmisbaar apparaat die niet mag ontbreken in de keuken.

 

Goed apparaat. Leuk dat je de warmte kan instellen. Een minpuntje. Je kan je koffiehoeveelheid zelf instellen. Wel jammer dat je bij Lungo maar tot aan 140 ml kan. Voor mij mag dit iets meer zijn.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; je kan de temperatuur van de koffie zelf bepalen.

Hoge prijs ; inhoud lounge is te weinig.

Jan 2018

Consumenten review door: broni04 (bol.com)

Topaankoop

 

Echt een topapparaat!

Goede kwaliteit ; warme koffie

Dec 2017

Consumenten review door: fliep65 (bol.com)

Mooi toestel, lekkere koffie

 

maakt lekkere koffie, maar de warmste stand via de temperatuurknop geeft minder warme koffie dan m'n vorig toestel, een Citiz. Ik drink m'n koffie graag heet.

Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review door: ProsV (bol.com)

Zeer goed

 

De pluspunten van dit keukenapparaat vind ik: goede kwaliteitMaar wat ik jammer vind: hoge prijs

Goede kwaliteit

Hoge prijs

Dec 2017

Consumenten review door: LiaHa (bol.com)

Wil nooit meer iets anders

 

Lekkere kofie, snel warm, melkopschuimer is fantastisch en ook nog een fraaie vormgeving en heerlijke koffie.

Goede kwaliteit

Dec 2017
1
2