Magimix 11322 Nespresso

alaTest heeft 99 reviews verzameld en geanalyseerd voor Magimix 11322 Nespresso. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de afwerking. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, prestaties, vormgeving

ruis, afwerking

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Magimix 11322 Nespresso een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 99 reviews)

Gebruikers reviews  

3 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (96)

Consumenten review (bol.com)

Heerlijke koffie dankzij de Magimix

 

Handig formaat voor op het aanrecht, led verlichting en automatische stop zijn een pré. Tevens mogelijkheid om een hogere mok of glas te plaatsen.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Magimix Nespresso Pixie M110

 

Na jaren gebruik van het allereerste Nespresso apparaat is dit moderne kleine apparaat een zegen als je tenminste, zoals ik, de enige gebruiker daarvan bent. Bij het Lungo-formaat is er voldoende water voor 5 koppen of glazen en de koffie is meer dan...

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Goede prijs/kwaliteit ; Past perfect ; 5 sterren is eigenlijk te weinig !

Mar 2014

Consumenten review (bol.com)

perfect gebruiksgemak voor een prima prijs

 

makkelijk in gebruik. Schakelt zichzelf uit als je hem een tijdje niet gebruikt. Led lampjes geven aan wanneer het water op is.De machine zelf is compact en ziet er leuk uit. En dit alles voor een zeer schappelijke prijs.Ik ben er zeer content mee.

Goede kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Goede prijs/kwaliteit ; Past perfect

Okt 2013