Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer
alaScore 89

104 reviews

Jun 2018

alaTest heeft 104 reviews verzameld en geanalyseerd voor Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 104 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 104 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi compact toestel voor lekkere koffie”

 

Zie pluspunten

Compact ; Schuim ; Smaak

Luidruchtiger ; Eerste koffie vaak niet warm genoeg

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Klein maar fijn”

 

Apparaat bevalt goed, specifiek gekozen voor klein apparaat ivm kleine keuken. Wanneer dit niet het geval ik zou ik voor een grotere Nespresso gaan dan heb je meer opties en gebruiksgemak zoals groter waterreservoir en plaats je makkelijker een groter...

Klein formaat past perfect in een kleine keuze ; Opwarmen gaat snel ; Makkelijk in het gebruik

Apparaat druppelt wat na ; Bij grote kopjes geen druppelbakje omdat je deze moet verwijderen zodat het kopje past ; Klein waterreservoir en opvangbakje maar logisch wanneer je kiest voor klein apparaat

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi design, lekker klein”

 

Mooi design, lekker klein

Weinig lawaai ; Lekker klein

Kunnen maar 5 gebruikte cups in bakje ; Water vaak bijvullen, kleine container

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima apparaat, melkopschuimer teleurstellend”

 

Iets op het verkeerde been gezet vanwege de nespresso cadeau aanbieding, eigen schuld, beter lezen!!! Anders had ik alleen het apparaat gekocht zonder melkopschuimer. Apparaat is prima!!!

klein koffie apparaat ; lekker simpele bediening

melk wordt niet heel erg warm

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ronduit een topper”

 

Makkelijk in gebruik en makkelijk mee te nemen

Ook handig om bijv voor weekendje weg mee te nemen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Kleine Nespresso in een mooi design!”

 

Ik ben heel blij met dit apparaat. Vooral het kleine formaat is perfect, aangezien onze keuken niet zo groot is. Hij is heel makkelijk in gebruik en ook zeer eenvoudig schoon te maken. Er zit niet te veel poespas op, wat ik ook niet nodig vind. Hendel...

Klein formaat ; Makkelijk in gebruik ; Makkelijk te reinigen

Geluid tijdens het zetten

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Compact maar prestaties alsof het een grote machine is”

 

Niet duur, past door formaat perfect op het aanrechtblad, goede koffie en stil.

Door compacte design past hij overal op het aanrechtblad ; Hoewel klein van formaat zit er voldoende watercapaciteit voor meerdere kopjes koffie in

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Grandioos.. .... top aanrader”

 

Stil, licht, goede koffie, goede prijs/kwaliteit balans

Stil en makkelijk in gebruik en tevens makkelijk mee te nemen voor bijv weekendje weg. ; Licht in gewicht

Nog geen gevonden

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer tevreden”

 

Zeer fijn en klein apparaatje wat snel opgewarmd is en heerlijke koffie geeft. Originele nespresso cups zijn wel lekkerder en beter dan die van de lokale supermarkt.

Eenvoudig ; Snel warm

Klein waterreservoir ; Geeft niet aan als het water bijna op is

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Eenvoudigweg een heel goede Nespresso machine.”

 

Fijn compact apparaat, snel een lekkere Nespresso. En tegen een heel redelijke prijs.

Compact ; Strak design ; Goeie warme koffie ; Scherpe geprijsd

Mar 2018