Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit

Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit
alaScore 89

27 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 27 reviews verzameld en geanalyseerd voor Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 27 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 27 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Birgit Vercauteren (coolblue.nl)

“Te klein”

 

Echt wel klein. Na 3 a 4 tassen is het water op en moet het bakje proper gemaakt worden. Varianten koffie van een ander merk passen slecht in de machine

Dec 2017

Consumenten review door: Saskia Broekhuizen (coolblue.nl)

“Ideaal”

 

Strak, klein en erg functioneel.

Dec 2017

Consumenten review door: Sebastien Kalonji (coolblue.nl)

“Compact, handig en lekker”

 

Toen ik het apparaat uit de verpakking nam vond ik het jammer dat dit apparaat enkel op netstroom werkt want dit zou perfect een mobiele espressomachine kunnen zijn die je meeneemt naar het werk als het koffieapparaat het daar weer begeeft of gewoon...

Heel compact ; Snel opgewarmd ; Melkopschuimer ; Meegeleverd assortiment Nespresso

Piepschuim verpakking

Dec 2017

Consumenten review door: Steven (coolblue.nl)

“Een ok apparaat voor het geld”

 

Het is een prima apparaat voor een snelle kop koffie. Dit apparaat geeft een meer schuimige laag op de koffie waardoor het meer weg krijgt van Senseo koffie.

Praktisch ; Snel ; Betaalbaar

meer schuimig dan creme laag ; niet praktisch legen cupreservoir

Dec 2017

Consumenten review door: bob de bruycker (coolblue.nl)

“Mijn koffiekameraad”

 

Zeer tevreden. Ik kan echt geen minpunten aanhalen.

Dec 2017

Consumenten review door: Jochem Brandt (coolblue.nl)

“Een heerlijk design-bakkie”

 

Dit apparaat, onze Krups, is echt een plaatje in de keuken. En het feit dat ‘ie ook nog eens een heel lekker bakkie zet is natuurlijk helemaal fantastisch. Scheelt toch een hoop gedoe zo ‘s morgens vroeg als je gewoon zo'n cupje kan gebruiken in plaats...

Prachtig ontwerp ; Cupjes makkelijk te verwijderen ; Melkschuimer werkt ook goed

Grote kopjes passen er niet onder, maar je kan dan wel het bakje weghalen ; Melkschuimer is wel koppig, je kan hem bijvoorbeeld niet 2x achter elkaar gebruiken

Nov 2017

Consumenten review door: Dupont Marco (coolblue.nl)

“Super”

 

Perfect zoals ik verwachtte

Nov 2017

Consumenten review door: J Cuppen (coolblue.nl)

“blij met dit apparaat!”

 

goeie koffiemachine die doet wat ie moet doen, zonder gedoe. Design is mooi slank.

mooi design ; handig in gebruik

Nov 2017

Consumenten review door: Charlotte Michiels (coolblue.nl)

“Topproduct!”

 

Heel mooi toestel. Zeker een aanrader!

Compact ; Mooi design ; Handig in gebruik

Grote tassen passen er niet onder ; Iets kleiner reservoir waardoor meer bijvullen

Nov 2017

Consumenten review door: Yvonne (coolblue.nl)

“Perfect voor 1-persoons huishouden”

 

Prima smaak, mooi, compact apparaat. Klein waterreservoir. Afvalbakken onder de cups is lastig te verwijderen omdat het druppelreservoir er niet vast aanzit.

Compact ; Perfect voor 1-persoons huishouden

Klein reservoir water en gebruikte cupjes ; Netje voor gebruikte cupjes en druppelreservoir zitten niet vast aan elkaar

Nov 2017