Krups F 30908

Krups F 30908
alaScore 88

24 reviews

Okt 2018

  • Negatief

alaTest heeft 24 reviews verzameld en geanalyseerd voor Krups F 30908. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Krups F 30908 een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 24 reviews)

Gebruikers reviews  

21 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 21 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Consumenten review (bcc.nl)

Zeer matig

 

Het deksel van de kan moet er telkens af getrokken worden alsof het stuk moet. het filter schuift heel strak onder het deksel langs, waardoor het filter om klapt (Ja ik vouw altijd de randjes om) omdat hij er onderschuift is dit niet te zien. Ik heb...

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

ruime koffie zet apparaat.

 

goedkoop goed werkend koffie zet apparaat.

Goede prijs/kwaliteit

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Heel goed aparaat toppie

 

Dat ie fijn werkt en ook dat hij zelf na 40 min uit ga

Goede prijs/kwaliteit

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Ideaal formaat

 

Vlotte bediening. Koffie blijft goed warm.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

gebruiksramp

 

moeilijk te vullen,deksel zit in de wegwaterstand bijna niet te ziendeksel van kan af halen is een ramp

ziet er mooi uit zonder te gebruiken

Hoge prijs ; Kwetsbaar

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

super

 

dat het een uitstekend apparaat is

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Hoge prijs

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima apparaat, maar: zie punt 4.”

 

Het apparaat had "top" kunnen zijn, indien het automatisch uitschakelen na 40 min. een stuk langer was geweest.

Snel goede koffie

Uitschakelen na 40 min. zeer vervelend

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Prima prijs kwaliteit, maar ik raad m niet aan”

 

Prijs kwaliteit is prima. Hij werkt prima. Had graag gezien dat hij langer warm bleef, automatisch uit is top! Maar zet dan tijd op bijvoorbeeld 1 a 2 uur.

Koffie is snel klaar en smaakt goed

Apparaat schakelt zelf uit terwijl ik nog niet klaar ben met koffie. Gevolg koude koffie ; Deksel gaat lastig van pot af

Apr 2017

Consumenten review (bol.com)

Mors !koffie

 

Goed .maar je kan ergeren kokkie uit schenken zonder storten een gelen Schelde kan .

Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Apr 2017

Consumenten review (bol.com)

koffiezetter

 

Het apparaat op zich is prima, alleen schenkt de kan wat lastig.Bij het vullen van het reservoir en het inschenken van de koffie mors je snel.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Lastig in gebruik

Apr 2017

Product Specifications

Design

Ingebouwd display:Nee
Kastontwerp:Vrijstaand
Kleur van het product:Zwart
Materiaal behuizing:Glas, Metaal
Materiaal reservoir voor gezette koffie:Glas
Producttype:Drip coffee maker
Reservoir voor gezette koffie:Kan

Energie

Netbelasting:1050
Vermogen:1100

Gewicht en omvang

Breedte:27,8
Diepte:23,8
Gewicht:2,98
Hoogte:36,6

Overige specificaties

Aan/uitschakelaar:Ja

Prestatie

Anti-druppelfunctie:Ja
Aroma kruik:Ja
Capaciteit in kopjes:10
Drank types:Koffie
Ingebouwde grinder:Nee
Ingebouwde molen:Nee
Koffie maken:Ja