Krups Dolce Gusto Lumio KP1301

Krups Dolce Gusto Lumio KP1301
alaScore 89

38 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 38 reviews verzameld en geanalyseerd voor Krups Dolce Gusto Lumio KP1301. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Krups Dolce Gusto Lumio KP1301 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 38 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 37 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (1)

Consumenten review (bol.com)

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio KP1301 - Wit

 

Goede kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Mooi apparaat en handig

 

Fijn apparaat, meerdere mogelijkheden zoals sterkte zelf aanpassen. Handig te vullen waterreservoir.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Fantastische koffiemachine

 

Het is een uitkomst als je alleen bent of af en toe koffie drinktHet apparaat schakelt zichzelf uit zodat je nooit onnodig stroom verbruikt als deze het over een hopelijk lange tijd gaat begeven koop ik direct weer een nieuwe.

Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed

 

Als pluspunt zou ik zeggen: goede prijs/kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Superapparaat

 

Makkelijk bedienbaar, snel warm en veel smaakmogelijkheden.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio KP1301 - Wit

 

Goede kwaliteit ; Voordelige koop

Hoge prijs

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio KP1301 - Wit

 

Goede prijs/kwaliteit

Kwetsbaar

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Goed toestel

 

Ik vind het een zeer goed toestel,waar je lekkere koffie mee kan maken.Ook veel keuze in soorten koffies.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

"heerlijke warme dranken voor ieder

 

Een groot voordeel bij lumio is dat je zelf hoeveelheid / grote van de kop kan aangeven en dat het toestel automatisch uitslaat. Lekkere koffie of thee en ideaal als je met meerdere in het gezin verschillende voorkeuren hebt (deca, espresso, ...).Heeft...

Goede kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

snel gemakkelijk en lekkere koffie

 

zowel ik als de kinderen maken graag op deze manier snel een koffietje klaar vrienden komen speciaal sneller af om een lekkere warme koffie te drinken handig in gebruik, snel warm zodat je sneller kan genieten mooi design enkel de cuphouder moet je aan...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Jan 2018