Krups Dolce Gusto Lumio KP1301 Wit

Krups Dolce Gusto Lumio KP1301 Wit
alaScore 89

57 reviews

Jun 2018

alaTest heeft 57 reviews verzameld en geanalyseerd voor Krups Dolce Gusto Lumio KP1301 Wit. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Krups Dolce Gusto Lumio KP1301 Wit een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 57 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 57 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top voor Italiaanse klassiekers”

 

Heerlijk en snelle koffie. Verschillende smaken mogelijk dus voor ieder wat wils.

lekkere koffie ; verschillende smaken mogelijk

dure cups

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zou hem zeker opnieuw kopen”

 

Geweldig

Snel ; Economisch

Capsule verwisselen iets moeilijker geen ramp

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Zeer content!”

 

Persoonlijk vind ik het lekkerder, gemakkelijker en sneller in gebruik dan senseo.

Hoeveelheid water instelbaar ; Caps zijn makkelijk te plaatsen ; Duidelijk zichtbaar hoeveel water nog in het reservoir ; Zeer snel op temperatuur

Prijs per koffie is aan de hoge kant ; Grotere hoeveelheid afval door de cups

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Blij mee”

 

Fijne machine, ben er blij mee.

Cupjeshouder moet er uit en druppelt dab

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Makkelijk te gebruiken, modern mooi design”

 

Makkelijk te gebruiken, modern mooi design

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“leuk design”

 

als je de 'lege' capsule erwil uithalen blijft die druppen in de houder ...

capsulehouder

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“topproduct”

 

prachtig toestel

mooi design

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Lijkt mij geweldig”

 

Nog niet zo veel gebruikt pas 3 weken in huis

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed apparaat en erg lekkere koffie !!”

 

Dit is mijn 2e Dolce Gusto apparaat en ik hoop er net zo veel plezier van te hebben als mijn oude apparaat.

onduidelijke gebruiksaanwijzing. ; staat nergens vermeld hoe de lekbak er uit gehaald kan worden en het paleau voor de beker omhoog gezet kan worden.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi design en heerlijke koffie!”

 

Wij zijn van een Dolce Gusto Genio overgestapt naar de Lumio. (Genio verwarmde jammer genoeg niet meer). Wij waren op zoek naar een compact model en kwamen terecht bij de Lumio. Het is een mooi, modern design en neemt weinig ruimte op het keukenblad is...

Mooi design ; Makkelijk te reinigen ; Lekker klein en compact

Iets meer handelingen om een cup erin te plaatsen

Feb 2018