KitchenAid 5KES0504EER + Aeroccino

KitchenAid 5KES0504EER + Aeroccino
alaScore 89

68 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 68 reviews verzameld en geanalyseerd voor KitchenAid 5KES0504EER + Aeroccino. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de KitchenAid 5KES0504EER + Aeroccino een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 68 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 68 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Jan Brandenbarg (coolblue.nl)

“mooi om te zien, degelijk en een perfect kopje koffie”

 

Sinds de negentiger jaren gebruik ik Nespresso en de bijbehorende machines.Dit prachtige retro design de stoere en zware uitvoering past perfect bij de ander Kitchen Ais apparatuur. Ben blij dat de standaard machines nu uitgebreid zijn met deze optie.

design ; kwaliteit ; robuust en degelijk

gewicht ; geen ingetegreerde melkschuimer

Dec 2017

Consumenten review door: Jos Eijkenboom (coolblue.nl)

“Straat heel mooi in de keuken”

 

Zeer mooi apparaat en heerlijke koffie

Maakt heerlijke koffie ; Zeer mooi dising ; Oer degelijk en sterk

Dec 2017

Consumenten review door: C Lensing (coolblue.nl)

“blikvanger”

 

mooi en degelijk, dat laatste moet natuurlijk nog blijken..

Nov 2017

Consumenten review door: Luc Van den Broecke (coolblue.nl)

“Mooi design, prachtige kleur en heerlijke koffie”

 

De machine is niet enkel gebruiksvriendelijk maar ook een blikvanger in de keuken. De kleur is super!

mooie look ; eenvoudig te bedienen ; heerlijk warme koffie met perfect schuimlaagje

Nov 2017

Consumenten review door: Luc Van den Broecke (coolblue.nl)

“Prachtige machine, mooi design en eenvoudig te bedienen.”

 

Eerste Nespresso machine die ik aankocht maar meteen een schot in de roos. Van espresso tot latte , voor een leek als ik geen enkel probleem.

Prachtige kleur ; Mooi design ; Heerlijk kopje koffie op geen tijd gezet

Nov 2017

Consumenten review door: M Wolven (coolblue.nl)

“Gewelidig”

 

Zet heerlijke koffie. Een sierraad op het aanrecht .

Super lekkere koffie ; Een sierraad op het aanrecht ; Koffie is goed heet, visite zeurt niet meer over lauwe koffie en neemt zelfs cake mee ; Een super aankoop

Maakt wat meer lawaai maar heb er een filtdoekje onder gelegd en dit scheelt

Nov 2017

Consumenten review door: L Voogt (coolblue.nl)

“Top apparaat”

 

Heerlijke koffie uit design apparaat Mooi in combinatie met kitchenaid keukenmachine

Design ; Gebruiksgemak ; Makkelijk te reinigen

Geen

Okt 2017

Consumenten review door: Walter D'Hondt (coolblue.nl)

“Viva de Kitchen Aid Machines. Hun moteroen zijn krachtig”

 

Omdat mijn laatste Nespresso Machine van Krups was de "Expert". Maar ik kon met dat machine niet de gewenste koffie in mijn tas krijgen zoals ik het wou. Dus ik vond dat heel vervelend omdat ik nogal verslaafd ben aan koffie maar dan mag die ook niet...

Sep 2017

Consumenten review door: Aryan Goudsblom (coolblue.nl)

“Prima machine, wel aan de prijs maar het oog wil ook wat”

 

Makkelijk in gebruik

Mooi design ; Voelt degelijk aan met stalen behuizing ; Echte eye catcher in keuken

Eigenlijk geen minpunten

Mei 2017

Consumenten review door: carla smeets (coolblue.nl)

“Mooi apparaat”

 

Mooi design, makkelijk in gebruik Druppelt wel wat na

Mei 2017