KitchenAid 5KCM0402

KitchenAid 5KCM0402
alaScore 89

14 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor KitchenAid 5KCM0402. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de KitchenAid 5KCM0402 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 14 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Jan Leenaerts (coolblue.nl)

“geweldig product”

 

Het is echt een blikvanger degelijk en zet lekkere koffie en ik ben wat dat betreft erg kritisch.

mooi ; degelijk ; blikvanger ; je kun sterkte zelf instellen

had hem eerder moeten aanschaffen

Jun 2017

Consumenten review door: Jan Leenaerts (coolblue.nl)

“geweldig product”

 

mooi apparaat neemt weinig ruimte in beslag en werkt goed prima aanschaf.

mooi eenvoudig degelijk ; lekkere druppelkoffie sterkte zelf aanpasbaar

eerder moeten aanschaffen

Jun 2017

Consumenten review door: WD (coolblue.nl)

“Aanrader”

 

Na even zoeken eindelijk een 1-persoons koffiezet gevonden die werkt met gemalen koffie. Ik had geen zin in een toestel waar je jezelf vastpint aan patchjes of cupjes. Ik heb hem nu twee weken in gebruik en ben er heel blij mee. Als ik maar 1 tas...

Mooi design ; Elk soort of merk koffie kan gebruikt worden ; Valt uit als de koffie is doorgelopen.

De beker werkt niet als een thermos ; De beker vervangen door een tas werkt niet, de koffie spat eruit.

Mei 2017

Consumenten review door: Wimpje2001 (bol.com)

Fantastisch koffiezet

 

Ideaal Voor een " alleen drinker " van koffie in het gezin. Werkt snel, is praktisch, makkelijk te onderhouden en heerlijke warme koffie maakt je dag goed !

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

Jan 2017

Consumenten review door: Pierre Beicht (coolblue.nl)

“Prima aanschaf!”

 

Gekocht om mee te nemen in de camper. KitchenAid is dan ook een topmerk!

Handig ding voor in de camper

Aug 2016

Consumenten review door: Andy Herman (coolblue.nl)

“Aanrader !”

 

Zijn geld waard ! K gebruik hem elke dag en de koffie blijft heel lang warm.

Blijft goed warm ; Sluit goed af ; Makkelijk in gebruik ; Signaal als de koffie klaar is

Jul 2016

Consumenten review door: Marianne (coolblue.nl)

“Snel lekkere koffie”

 

Fijn mooi apparaat, makkelijk te bedienen en neemt niet veel ruimte in, ben er erg blij mee! Hij is ook lekker snel. Koffie smaakt lekkerder bij gebruik van filterzakjes vind ik. Filterzakjes nr 2 zoals vermeld in beschrijving passen echter niet. Even...

Design ; Snel ; Lekkere koffie

Jun 2016

Consumenten review door: danielle pannekoek (coolblue.nl)

“Snel een kopje koffie uit een mooi design toestel !”

 

Snel en warme koffie De mok sluit niet af

Snel ; Warme koffie ; Mooi design

Mok sluit niet af ; Filter druppelt na, condens

Mei 2015

Consumenten review door: Marjan (coolblue.nl)

“Een heeeeerlijk apparaat met lekkere koffie!!”

 

Mooie kleur, mooie afwerking. Prima te gebruiken, handzaam en praktisch. Lekker koffie en geen gedoe meer met filterzakjes.

Feb 2015

Consumenten review door: Edwin (coolblue.nl)

“Fijn koffiezetapparaat”

 

Mooi design en zet lekkere koffie op een goede temperatuur.

Temperatuur van de koffie ; Design ; Handig voor klein huishouden ; Losse watertank

De machine blijft ter plaatse van het filter vochtig

Feb 2015
1
2