Jura Impressa Z6 - Volautomatische Espressomachine - Aluminium

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Jura Impressa Z6 - Volautomatische Espressomachine - Aluminium. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 5.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de prijs. De afmetingen is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, betrouwbaarheid, afwerking, afmetingen

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Jura Impressa Z6 - Volautomatische Espressomachine - Aluminium een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (13)

Consumenten review (bol.com)

Lekkere koffie

 

Goed koffieapparaat met veel instellingsmogelijkheden, dat goede koffie zet. Je kunt je voorkeur voor sterkte en hoeveelheid (kop of mok) instellen en het apparaat heeft een groot waterreservoir. Aan kwaliteit hangt een prijskaartje!

Eenvoudig in gebruik ; Goede kwaliteit

Feb 2016