Inventum KZ618

Inventum KZ618
alaScore 92

11 reviews

Nov 2017

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Inventum KZ618. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Inventum KZ618 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 11 Toon Reviews: in Nederland

Expert review door: Mirel Haze (besteproduct.nl)

Inventum KZ618: Degelijk koffiezetapparaat met prima koffie!

 

Als je houdt van simpel en strak en stel je geen eisen aan het design, dan is de Inventum KZ618 misschien wel wat voor jou! Het is een zeer degelijk koffiezetapparaat, met heerlijke koffie. Voor mensen die vaak meer dan 1 bakje koffie willen drinken is...

Erg lekkere koffie koffie blijft lang warm in de thermoskan Heeft een uitneembare filterhouder Handige druppelstop

Design is niet heel bijzonder

Mei 2017

Consumenten review door: carinedc (bol.com)

aanrader goede prijs

 

goede prijs kwaliteit alleen blijft koffie niet lang warm

Goede prijs/kwaliteit

koffie blijft niet lang warm in de kan

Okt 2017

Consumenten review door: RaBor (bol.com)

geen echte thermoskan

 

deksel thermoskan isoleert niet

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik

koffie koud na 30 min

Aug 2017

Consumenten review door: marjan rebergen (coolblue.nl)

“mooi koffiezetapparaat voor mooi bedrag.”

 

mooi koffiezetapparaat, juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Jul 2017

Consumenten review door: Harrold61 (bol.com)

Inventum KZ618 - Koffiezetapparaat + RVS thermoskan

 

goed koffiezetapparaat voor een mooie prijs. De kan houdt de koffie goed op temperatuur.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jun 2017

Consumenten review door: Nico Nico Lans Lans (coolblue.nl)

“Makkelijk in gebruik”

 

Is gem

Snel ; Mooi

Jan 2017

Consumenten review door: Mieke Langerhuizen (coolblue.nl)

“Prima apparaat!”

 

Fijn koffiezetapparaat, gemakkelijk in t gebruik en goed schoon te houden.

Jan 2017

Consumenten review door: leander. (coolblue.nl)

“snel lauwe koffie.”

 

Ik heb het apparaat gisteren gekregen,maar vind het een miskoop. de koffie wordt niet goed verwarmd,waardoor je snel lauwe koffie krijgt,ook als je de thermoskan voorverwarmd. jammer dat ik de verpakking al heb weggegooid anders had ik m terug gestuurd.

geen ; geen ; geen

koffie wordt niet goed verwarmd

Jan 2017

Consumenten review door: Froukje de Boer (coolblue.nl)

“goed apparaat maar snel je tweede bakje opdrinken”

 

Koffie koelt snel af.

koffie koelt snel af

Dec 2016

Consumenten review door: Hilko Hulzebos (coolblue.nl)

“Kan niet beter”

 

Is gewoon goed

Doet waar hij voorgemaakt is: lekkere moffie zettten ; Eenvoudig in gebruik

Dec 2016
1
2

Product Specifications

Design

Ingebouwd display:Nee
Kastontwerp:Vrijstaand
Kleur van het product:Zwart, Roestvrijstaal
Materiaal behuizing:Kunststof
Materiaal reservoir voor gezette koffie:Roestvrijstaal
Producttype:Filterkoffiezetapparaat
Reservoir voor gezette koffie:Thermoskan

Energie

Automatisch uitschakelen:Ja
Vermogen:900

Ergonomie

Afneembare filterhouder:Ja
Indicatielampje:Ja
Snoerlengte:0,75
Waterniveau-indicator:Ja

Gewicht en omvang

Breedte:230
Diepte:220
Gewicht:1,79
Hoogte:330

Logistieke gegevens

GTIN-nummer transportverpakking (EAN/UPC):8712876801071

Prestatie

Anti-druppelfunctie:Ja
Café crème maken:Nee
Café lungo maken:Nee
Capaciteit in kopjes:8
Capaciteit kruik:1
Capaciteit watertank:1
Cappuccino maken:Nee
Chocolademelk maken:Nee
Espresso maken:Nee
Ingebouwde grinder:Nee
Koffie invoertype:Gemalen koffie
Koffie maken:Ja
Koffie zetten:Nee
Koffiezet apparaat type:Volledig automatisch
Latte macchiato maken:Nee
Latte maken:Nee
Mokkakoffie maken:Nee
Orzo maken:Nee
Ristretto maken:Nee
Thee maken:Nee
Warme chocolademelk maken:Nee
Warme melk maken:Nee
Warmwatersysteem:Nee