Domo DO442KM

Domo DO442KM
alaScore 88

15 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 15 reviews verzameld en geanalyseerd voor Domo DO442KM. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Domo DO442KM een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 15 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 15 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review door: Govaert Patrick (coolblue.nl)

“goed”

 

Goede koffie molen die echt maalt en niet slingert , je moet wel de juiste maling vinden voor je espresso apparaat .

goede maling

Nov 2017

Consumenten review door: livin van de merlen (coolblue.nl)

“goede molen voor die prijs”

 

goede prijs voor eenvoudige koffiemolen

goedkoop

maalt niet zo goed

Jun 2017

Consumenten review door: sandra muis (coolblue.nl)

“Super voor die prijs!”

 

Heerlijk die gemalen bonen (koffiegeur) tijdens het malen. Maalt goed. Ik zie goed het verschil tussen grof en fijn. Hij maakt wel wat herrie tijdens het malen maar dat hoord erbij

Heerlijke geur tijdens malen ; goed verschil tussen grof en fijn

opvangbakje statisch

Apr 2017

Consumenten review door: Danielle Nan (coolblue.nl)

“Top”

 

Top apparaat

Mar 2017

Consumenten review door: R. van Muyden (coolblue.nl)

“Voor filterkoffie”

 

Ik dacht een espresso maling te doen, helaas veel te grof. Dus ik maal nu 3 keer en mors dan, dat geeft behoorlijk veel rommel.

goedkoop ; stil

3xmalen voor espresso maling ; morst

Jan 2017

Consumenten review door: Hugo Heynderycx (coolblue.nl)

“Toestel voldoet aan mijn wensen.”

 

Na 2 weken heb ik toch al enkele instellingen kunnen testen en dit toestel werkt naar behoren. Maakt minder lawaai dan mijn vorig toestel. De ingestelde hoeveelheden kloppen met de gewenste hoeveelheden. Ik ben dik tevreden tot nu toe en dit voor een...

niet te veel lawaai ; correcte hoeveelheden

nog geen gevonden

Dec 2016

Consumenten review door: Debock R (coolblue.nl)

“Niet geschikt voor het fijnmalen.”

 

Ondanks de maalgraad instelling is dit apparaat niet in staat om mijn koffiebonen fijn te malen. Maakt ook veel lawaai.

Okt 2016

Consumenten review door: Josee Loeke Riet Rietel (coolblue.nl)

“super Molen”

 

de molen is zeer goed, heeft geen min punten. Dank U wel voor de snelle levering

Okt 2016

Consumenten review door: Eric Deschuyter (coolblue.nl)

“aanrader”

 

Tot nu toe geen. Doet perfect zijn werk.

stil ; mogelijkheid tot zeer fijn malen ; redelijke geprijsd

Okt 2016

Consumenten review door: Rijnders (coolblue.nl)

“Geen aanrader de domo do442km”

 

De domo do442km is voor mij geen aanrader, motor van de domo vind ik erg zwak, maalt erg rommelig ook na het malen slecht schoonmaken en geeft veel rommel. Helaas voor mij geen aanrader.

Jan 2016
1
2