Domo DO442KM

Domo DO442KM
alaScore 91

16 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 16 reviews verzameld en geanalyseerd voor Domo DO442KM. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Domo DO442KM een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 16 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 16 Toon Reviews: in Nederland

Expert review door : Tom Haze (besteproduct.nl)

Domo DO442KM: Een redelijke molen voor een redelijke prijs

 

Ben je op zoek naar hele goede koffie? Zoek dan je heil in een duurder segment koffiemolens. Maar begrijp ons niet verkeerd, de DO442KM maalt helemaal niet slecht. Onze experts zien in het maalresultaat genoeg verbeterpunten, maar in deze prijsklasse...

Goede prijs/kwaliteitverhouding Gemakkelijk in gebruik Stevige behuizing Groot bonenreservoir

Maalt niet bijzonder consistent Niet in detail in te stellen

Jun 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“goed”

 

Goede koffie molen die echt maalt en niet slingert , je moet wel de juiste maling vinden voor je espresso apparaat .

goede maling

Nov 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“goede molen voor die prijs”

 

goede prijs voor eenvoudige koffiemolen

goedkoop

maalt niet zo goed

Jun 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super voor die prijs!”

 

Heerlijk die gemalen bonen (koffiegeur) tijdens het malen. Maalt goed. Ik zie goed het verschil tussen grof en fijn. Hij maakt wel wat herrie tijdens het malen maar dat hoord erbij

Heerlijke geur tijdens malen ; goed verschil tussen grof en fijn

opvangbakje statisch

Apr 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top”

 

Top apparaat

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Voor filterkoffie”

 

Ik dacht een espresso maling te doen, helaas veel te grof. Dus ik maal nu 3 keer en mors dan, dat geeft behoorlijk veel rommel.

goedkoop ; stil

3xmalen voor espresso maling ; morst

Jan 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Toestel voldoet aan mijn wensen.”

 

Na 2 weken heb ik toch al enkele instellingen kunnen testen en dit toestel werkt naar behoren. Maakt minder lawaai dan mijn vorig toestel. De ingestelde hoeveelheden kloppen met de gewenste hoeveelheden. Ik ben dik tevreden tot nu toe en dit voor een...

niet te veel lawaai ; correcte hoeveelheden

nog geen gevonden

Dec 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Niet geschikt voor het fijnmalen.”

 

Ondanks de maalgraad instelling is dit apparaat niet in staat om mijn koffiebonen fijn te malen. Maakt ook veel lawaai.

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“super Molen”

 

de molen is zeer goed, heeft geen min punten. Dank U wel voor de snelle levering

Okt 2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“aanrader”

 

Tot nu toe geen. Doet perfect zijn werk.

stil ; mogelijkheid tot zeer fijn malen ; redelijke geprijsd

Okt 2016
1
2