Delonghi EC153.B

Delonghi EC153.B
alaScore 89

31 reviews

Jul 2018

alaTest heeft 31 reviews verzameld en geanalyseerd voor Delonghi EC153.B. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Delonghi EC153.B een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 31 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 31 Toon Reviews: in Nederland

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goedkoop prima toestel”

 

Goedkoop toestel voor lekker heet kopje espresso

Goedkoop ; Lekkere koffie ; Gemakkelijk in gebruik

Kleine watertank

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Topding!”

 

Zeer fijn apparaat

Snel en lekker ; Zeer gebruikvriendelijk ; Mooi en compact

Geluid, de kopjes trillen

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“prima apparaat heerlijke koffie”

 

Lekkere koffie en je kiest zelf je koffie, maling en sterkte lekker!

bepaal je eigen smaak ; eenvoudig in gebruik ; betaalbaar ; lekkere koffie

schoonmaken

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“aanrader”

 

prima prijs kwaliteit

prijs kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Kwaliteit voor prima prijs.”

 

Prima apparaat met goede druk. 3e apparaat in vele jaren en nog steeds tevreden over!

oud vertrouwd apparaat

Dec 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Goed, maar goedkoop.....en dat merk je!”

 

Het is een goed koffiezetapparaat, maar het heeft zijn puntjes waarbij je al snel merkt dat het wel een goedkoop ding is. Mijn exemplaar is nu 1 jaar en 11 maanden oud en heeft besloten om te gaan lekken. Het melkschuimtuitje deed dit al geregeld en je...

Goede koffie ; 15 Bar ; Makkelijk in gebruik

Bouwkwaliteit laat te wensen over. ; Reservoir lekt snel ; Geen bescherming tegen leeg reservoir

Sep 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gewoon een prima koffie machien, zeer tevreden ermee. Merci.”

 

Ik ben zeer tevreden met deze DeLonghi, snel en goed warme koffie. Niet te luidruchtig en mooi klein formaat. Ik drink 2 á 3 kopjes koffie in de ochtend en wil deze steeds vers en goed warm. Met het stoompijpje vul ik mijn kopje eerst met heet water...

Goed formaat machine ; Temperatuur water uitstekend ; handig grote keuze knop ; goed water reservoir

onhandige plek koffie stamper ; plaats van stroom schakelaar

Mei 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“lekkere koffie”

 

Ziet er mooi uit voor een mooie prijs en levert goede kwaliteit.

Smaak ; Goedkoop

Moeilijk te reinigen ; koffie zetten duurt lang

Apr 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed apparaat

 

Goed apparaat alleen jammer dat ie helemaal van hard plastic is dus heel licht apparaat.

Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik

te licht

Mar 2017

Consumenten review (coolblue.nl)

“In een woord: DOEN !”

 

Voor het gemak kun je kiezen voor Nespresso. Maar als je dat per kopje te duur vind, is dit echt een aanrader. Mijn nespresso apparaat staat inmiddels in de berging.

Je bepaalt zelf hoe sterk je bakkie wordt ; Uitstekende espresso

Je moet wat meer schoonmaken

Mar 2017