De'Longhi EC685.M Dedica

alaTest heeft 184 reviews verzameld en geanalyseerd voor De'Longhi EC685.M Dedica. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afwerking, prijs, prestaties, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de De'Longhi EC685.M Dedica een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 184 reviews)

Gebruikers reviews  

158 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 158 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (26)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Gedoe”

 

‘T is toch veel gedoe en ondanks dat ik de het beste koffiemerk koos (Douwe Egberts, goudmerk) vind ik de espresso niet zo goed als in de shop.

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Top apparaat”

 

Mooie eenvoudige machine die goed werkt

Kleine machine ; Mooi design ; Goede warme espresso ; Ruin water reservoir

Wisselen van de pads is niet heel makkelijk

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“We hebben een goede koop gedaan.”

 

Zeer praktisch toestel..

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Ik ben tevreden met mijn aankoop.”

 

De koffie is zeer lekker, en gemakkelijk te doseren.

zeer lekkere koffie ; vlotte bediening ; gemakkelijk te doseren ; Altijd verse koffie

maakt redelijk lawaai ; als je meerdere tassen wilt, benje er een tijd mee bezig.

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Easy to use, easy to maintain, and very good coffee”

 

Easy to use, easy to maintain, and very good coffee

Mar 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“leuk design maar functionaliteit laat te wensen over”

 

Uiteindelijk valt het prijs prestatie niveau erg tegen. Van een DeLonghi zou je meer mogen verwachten naar mijn mening. Het apparaat houdt het midden tussen een Nespresso en een Expresso machine. Als voor design en het gemak gaat dan wellicht een goede...

Compact en fraai design dat goed is afgewerkt ; makkelijk te gebruiken melk schuimer ; geschikt voor losse koffie en pads

op hoogste stand is de koffie nog niet warm genoeg ; pads scheuren vaak door de universele piston ; apparaat is onstabiel

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Beste prijs-kwaliteit!”

 

Mijn ouders hadden deze bad boy al een tijdje in huis en na hem ook vaak gebruikt te hebben moest ik eigenlijk niet nadenken wat mijn volgende espressomachine zou worden. Prijs-kwaliteit zit je hier echt wel het beste, de smaak is uitstekend en vooral...

De crema! ; Gebruiksgemak ; Prijs-kwaliteit

Opschuimer soms ; Klein waterreservoir

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super”

 

koffie wordt erg smaakvol

makelijk schoonmaken ; Klein

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Helemaal tevreden over deze prachtige koffiemachine!”

 

Bevalt uitstekend vanwege kwaliteit van het apparaat en van de koffie.

Prachtig apparaat, compact en robuust. ; Esthetische vormgeving ; Smaak van de koffie uitstekend!

Het tableautje waarop de kopjes moeten staan is (te) smal voor twee kopjes.

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Espresso a l’italiano!”

 

Dit toestel kocht ik vlak na mijn terugkeer uit Napoli. Als je zelf niet in Italië kan blijven, haal je Italië een stukje naar hier in de vorm van een heerlijke espresso

Gemakkelijk met ESE pods en met losse gemalen koffie ; Gemakkelijk te reinigen ; Neemt niet veel plaats

Feb 2018