Clatronic MS 3326

Clatronic MS 3326
alaScore 89

59 reviews

Jun 2018

alaTest heeft 59 reviews verzameld en geanalyseerd voor Clatronic MS 3326. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Clatronic MS 3326 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 59 reviews)

Gebruikers reviews  

53 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 53 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (6)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Makkeljk en snel melkschuim”

 

Veel handiger dan zo een stoomtuitje bij een uitgebreidere Multi-purpose koffie machine. Schuimlaag varieert wel eens. Misschien afhankelijk van temperatuur of versheid gebruikte melk? Als je melkschuim wat langer laat staan na afklikken apparaat komt...

makkelijk in gebruik ; meestal goed schuim

prijzig ; resultaat niet consistent

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Super melkopschuimer voor meerdere kopjes tegelijk”

 

Bevalt prima en heeft lekkere warme melk zeer goed opgeschuimd en voor zeker 3 grote patres genoeg of voor 4 cappuccino.

Makkelijk in gebruik ; Voor meerdere kopjes melk klaar te maken 3 lattes ; Heel makkelijk te reinigen ; Ook voor koud opschuimen ; Ook voor opwarmen van chocolademelk of saus

Geen heel lang snoer ik zou graag 80 cm hebben

Apr 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“geweldig”

 

een geweldig apparaat, handig in gebruik en het eindresultaat is subliem

Super handig ; Stopt als hij klaar is ; heerlijk schuim

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooie melkschuim,makkelijk te reinigen”

 

Handig in gebruik

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Heel handig apparaat”

 

Het is klein compact en schuimt uitstekend op

Goed schuim ; Makkelijk schoon te maken ; Vier kopjes

Feb 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Dure maar goede melkopschuimer”

 

Duur maar prima ding. Fijn dik schuim. Let op, de antiaanbaklaag in het potje is kwetsbaar. Alleen met een zacht plastic lepeltje er in. Niet in de vaatwasser want dan laat het handvat los. Met zachte kleine borstel schoonmaken. (IKEA borsteltje)

Goed schuim ; Gemakkelijk ; Redelijk stil

Duur ; Antiaanbaklaag laat snel los

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“perfect”

 

Het apparaat geeft een goede hoeveelheid schuimige melk

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“hij doet het erg goed”

 

hij geef een mooie schuim laag aan en is goed warm

Jan 2018

Consumenten review (coolblue.nl)

“Mooi apparaat; doet wat ‘ie belooft.”

 

Ik zocht een apparaat om goede cappuccino te maken maar wilde geen espresso/cappuccinomaker kopen. Ik heb immers al een espressopotje wat prima bevalt. Na wat vergelijking op deze opshuimer uitgekomen. Ben er heel tevreden over. Het schuim is mooi dik,...

Geeft mooi schuim ; Temperatuur is goed ; Klein apparaat ; Heeft meerdere functies

Na een poosje lastiger schoonmaken ; Duurt langer dan ik zou denken

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Voorlopig zeer tevreden

 

Ik gebruik het apparaat nog maar net maar ik vind het mooi, handig in gebruik, makelijk schoon te maken, algemeen tevreden. Het is niet goedkoop maar geen enkele opschuimer is goedkoop.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018