Clatronic MS 3326

Clatronic MS 3326
alaScore 89

42 reviews

Dec 2017

alaTest heeft 42 reviews verzameld en geanalyseerd voor Clatronic MS 3326. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

afmetingen, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Clatronic MS 3326 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 42 reviews)

Gebruikers reviews  

38 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 38 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (4)

Consumenten review door: Lydia (coolblue.nl)

“Dè ideale melkopschuimer”

 

Bevalt goed. Je schenkt de melk erin en hebt keuze uit 3 standen. Met een minuutje een heerlijke schuimkraag.

Snel klaar ; Makkelijk in gebruik

Nov 2017

Consumenten review door: Edwin (coolblue.nl)

“Doet gewoon wat het moet doen.”

 

Een 2e gekocht voor de snelheid van meerdere bakken koffie. Hebben al 4 jaar dit model, dit is dus de 2e voor ernaast. Doet gewoon wat het moet doen.

Robuust en gaat lang mee (had er al een 4 jaar, nu 2e bijgekocht)

de mini garde kan je kwijt raken (dus opletten)

Nov 2017

Consumenten review door: E Verstegen (coolblue.nl)

“Handig”

 

Lekkere cappucino, ook geschikt om sauzen warm te maken

Makkelijk schoon te maken ; Snel klaar ; Ziet mooi uit langs ons melitta apparaat

Nov 2017

Consumenten review door: Tamara Merk (coolblue.nl)

“Gemakkelijk, snel en heerlijke schuim”

 

Voor op ons werk een heel handig apparaat!

Snel klaar ; Goede stevige schuim

Nog niet ontdekt

Okt 2017

Consumenten review door: Haike van Dongen (coolblue.nl)

“Absoluut aan te raden”

 

Het schuim is perfect, binnen anderhalve minuut klaar en je kunt er meer dan 1 kop mee maken

Perfect schuim ; Meer dan 1 kopje te maken

Sep 2017

Consumenten review door: INGRID Desmet (coolblue.nl)

“Een aanrader voor echte capucino”

 

Lekkere vaste schuim,rap klaar

Sep 2017

Consumenten review door: León Veger (coolblue.nl)

“prima melk schuimer”

 

Handig apparaat, klein en handzaam. Makkelijk te reinigen en te gebruiken.

Werkt snel ; Melk opschuimen voor meerder koppen ; Mooi design ; Mooie melkkan ; Makkelijk te reinigeb

Wel aan de prijs

Aug 2017

Consumenten review door: Ch.H. Jung (coolblue.nl)

“Geweldige aanschaf.”

 

Zijn gewend om koffie te zetten met koffiezet apparaat. Dan halfvolle melk opwarmen en en met garde opkloppen. Met de Clatronic, Ms 3326 gebruiken we halfvolle melk en daar boven op het schuim van de Clatronic met volle melk. Aangezien wij grote koffie...

Solide ; Makkelijk reinigen ; Geweldig schuim

Geen

Aug 2017

Consumenten review door: Roodannie (bol.com)

Topper

 

Meerdere uitgeprobeerd (6) en dit is mijn keuze. Mooi schuim, koud en 2 warmtestanden. Meestal wordt het geen mooi schuim als het goed warm is, maar geen enkel probleem voor deze en lekkere warme/hete koffie dus. Daarnaast wil het oog ook wat !

Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

tijd

Jul 2017

Consumenten review door: Elise Doornekamp (coolblue.nl)

“Fijn apparaat dat mooi schuim met een druk op de knop”

 

Fijn klein apparaat dat mooi schuim maakt met een druk op de knop. Tip; laat de opgeklopte melk niet te lang staan want dan is al je schuim weg. Ik heb hem nu al bijna een jaar en hij doet het super! nog een tip: spoel je melk resten direct na met koud...

mooie schuim met een druk op de knop ; makkelijk te reinigen ; je kunt hem ook gebruiken voor: koud roeren, warm roeren (bijv voor saus)

Mei 2017