Clatronic MS 3326

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor Clatronic MS 3326. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prestaties, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Clatronic MS 3326 een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Gebruikers reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (10)

Consumenten review (bol.com)

Voorlopig zeer tevreden

 

Ik gebruik het apparaat nog maar net maar ik vind het mooi, handig in gebruik, makelijk schoon te maken, algemeen tevreden. Het is niet goedkoop maar geen enkele opschuimer is goedkoop.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

Topper

 

Meerdere uitgeprobeerd (6) en dit is mijn keuze. Mooi schuim, koud en 2 warmtestanden. Meestal wordt het geen mooi schuim als het goed warm is, maar geen enkel probleem voor deze en lekkere warme/hete koffie dus. Daarnaast wil het oog ook wat !

Goede prijs/kwaliteit ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

tijd

Jul 2017