Bosch TKA6A683

Bosch TKA6A683
alaScore 89

14 reviews

Sep 2018

alaTest heeft 14 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bosch TKA6A683. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de ruis. De prestaties is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afmetingen, prestaties

ruis

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Bosch TKA6A683 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 14 reviews)

Gebruikers reviews  

11 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 11 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (3)

Consumenten review (bol.com)

Matige kwaliteit

 

Lawaaige koffiezetter met een slecht afleesbare waterreservoir, ook de thermoskan kon me niet bekoren, schenkt wel goed maar houdt de koffie niet warm, het isoleert matig, de onderkant van de thermoskan is behoorlijk warm dat verwacht je niet bij een...

Matige kwaliteit ; Kwetsbaar ; Lastig in gebruik ; niet goed afleesbaar ; lawaaig ; geen aanrader.

Jan 2018

Consumenten review (bol.com)

is wel een aanrader

 

geeft goed hete koffie

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Dec 2017

Consumenten review (bol.com)

Super aankoop

 

Mooi apparaat, koffie smaakt nog lekkerser met de aroma intens functie ingeschakeld maar kan ook prima zonder natuurlijk. Als je de pot van tevoren even verwarmd (even heet water erin) blijft de koffie echt lekker heet! Schenken gaat prima, ik ben er...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; afneembaar waterreservoir is heel handig

koffie/waterverhouding is wat verwarrend

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit keukenapparaat. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Ontkalkingsprogramma is erg handig!

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; ontkalkingsprogramma is erg handig!

Okt 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit keukenapparaat. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Voordelige koop

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Sep 2017

Consumenten review (bol.com)

Zeer goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit keukenapparaat. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Voordelige koop

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Verse koffie, lekkere koffie

 

Goede koffiezet, handig om water in te doen met de afneembare container. Koffie blijft lang warm in de thermos.

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

teleurstellend

 

slechte schenktuit je knoeit heel gauw koffie

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; koffie blijft warm

Kwetsbaar ; je knoeit altijd koffie

Aug 2017

Consumenten review (bol.com)

Goed!

 

Ik ben zeer tevreden over dit keukenapparaat. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Voordelige koop

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jun 2017

Consumenten review (bol.com)

Koffiezet met termos

 

Handig met afneembaar water reservoir en termos kan zodat de koffie langer warm blijft.

Goede prijs/kwaliteit

Jun 2017
1
2