Bosch TKA6643 Private Collection

Bosch TKA6643 Private Collection
alaScore 89

78 reviews

Jan 2018

  • Negatief

alaTest heeft 78 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bosch TKA6643 Private Collection. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 voor andere Koffiezetautomaten & Espressomachines. Gebruikers waarderen de vormgeving zeer.

vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koffiezetautomaten & Espressomachines krijgt de Bosch TKA6643 Private Collection een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 78 reviews)

Gebruikers reviews  

76 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 10 van 76 Toon Reviews: in Nederland | alle landen (2)

Consumenten review door: Lombaert Marianne (coolblue.nl)

“Heel tevreden”

 

In het begin was het een beetje zoeken om de juiste sterkte koffie te hebben ..maar nu is het genieten !

Jul 2017

Consumenten review door: mfbvh (bol.com)

ook een mooie uitstraling

 

zeer makkelijk is met het vullen van water

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop

Jul 2017

Consumenten review door: Raf Wyffels (coolblue.nl)

“Een anrader !!”

 

Mijn vorige (identieke) heeft het 4 jaar volgehouden, en ik ben blij dat dit type nog in de handel is . Alzo heb ik nu een reserve schenkkan !

Afneembaar reservoir ; Keuze in aantal kopjes ; Zeer duurzaam

Jun 2017

Consumenten review door: WILLY SABBE (coolblue.nl)

“lekker warme koffie”

 

ideale koop!

makkelijk vullen ; heel warme koffie!

voorlopig geen

Jun 2017

Consumenten review door: Theo Deronde (coolblue.nl)

“Een aanrader te cour.”

 

Deze koffiezet is makkelijk in gebruik. Het aantal tassen is makkelijk afleesbaar. Het toestel zet zichzelf automatisch uit (veiligheid !!!).

mooie vormgeving ; makkelijk in gebruik ; stil ; zet zichzelf uit

klein minpuntje is misschien het aan/uitlampje is nogal zwak verlicht

Mei 2017

Consumenten review door: Jaap van Eeden (coolblue.nl)

“Prima kopje koffie voor een aangename prijs!”

 

We waren op zoek naar een filterapparaat, naast onze espresso machine. We zijn blij met de Cool Blue tip!

Fraaie vormgeving ; Afneembaar waterreservoir ; Apparaat schakelt automatisch uit na een half uur

Onduidelijke instructie variabele koffiesterkte

Mei 2017

Consumenten review door: Ton Stam (coolblue.nl)

“Top machine”

 

Bevalt prima ..

Compact ; Mood qua uiterlijk

Mei 2017

Consumenten review door: Wim Bruijs (coolblue.nl)

“goed apparaat”

 

Het product is een aanwinst in mijn design keuken. Prachtig qua vormgeving. Daarnaast makkelijk in gebruik en lekkere koffie.

apparaat valt vrij snel uit

Apr 2017

Consumenten review door: Carina de Block (coolblue.nl)

“Wil een Cool koffieapparaat dan weet je waar je zijn moet”

 

Hij bevalt heel goed, we hebben een mooie open keuken en waren op zoek naar een niet alledaags uitziend koffieapparaat en uiteindelijk zijn we op de site van Cool Bleu terechtgekomen en zagen dit koffieapparaat, heel apart en gelijk heel praktisch met...

maakt weinig geluid ; koffie is goed warm ; waterreservoir is makkelijk te vullen ; mooie uitstraling op het aanrecht

Apr 2017

Consumenten review door: Gert jan van Herwaarden (coolblue.nl)

“Geweldig”

 

Lekkere koffie En goed heet

Geweldig apparaat

Geen

Apr 2017